Prima pagină > Politică > Când plângi, plângi, când faci circ, e circ!

Când plângi, plângi, când faci circ, e circ!

Duminică 17 August, 2008 Lasă un comentariu Go to comments

Îmi amintesc cum, după valul de inundaţii de anul acesta, preşedintele Băsescu, aflat într-o „vizită de lucru” cu caracter propagandistic, după modelul american pe care l-a adoptat, acela al politicianului simpatic, glumeţ şi de-al nostru din popor, a dat din nou „cu bâta în baltă”, chiar în faţa camerelor de luat vederi.

Dacă George W. Bush îşi joacă rolul până la capăt cu măiestrie, Traian Băsescu se înfurie repede şi îşi trădează mereu adevăratele intenţii.

Aflat într-unul din satele inundate, într-un „subit” avânt demagogic, se oferă să asigure, pe cheltuiala proprie, reconstrucţia casei unei bătrâne sinistrate. Văzând că aceasta continuă să plângă, enervat, îi spune acesteia „să nu mai facă circ”. Bătrâna, susţine că plânge, nu face „circ”! Atunci, Băsescu rosteşte încă o replică memorabilă din seria „Iarna nu-i ca vara”, „găozar” sau „ţigancă împuţită: „Când plângi, plângi, când faci circ, e circ!”

Cine putea să spună mai bine asta, dacă nu cel mai plângăcios şi cel mai circar preşedinte din istoria României?!

Un singur lucru, rămâne însă neclar: Atunci când Theodor Stolojan s-a retras temporar din viaţa politică, pe probleme de sănătate, domnul preşedinte ce a făcut? A plâns, sau a făcut circ?

Anunțuri
Categorii:Politică Etichete:, ,
 1. danz3l
  Luni 18 August, 2008 la 12:11 am

  Exceptand politica si faptul ca Basescu e politician, nu ma pricep si nu le am cu „hahalerii” astia dar Basescu e chiar simpatic :))

 2. dantanasescu
  Luni 18 August, 2008 la 10:53 am

  Faptul că e simpatic nu e ceva real, e doar o imagine, atent pregătită şi instrumentată pe bani mulţi. Tocmai asta era ideea postării. La fel şi Bush, în ciuda aparenţelor de băiat simpatic şi puţin tâmpiţel (aşa ca americanul de rând), este un tiran mondial şi un criminal în masă, lipsit de conştiinţă.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: