Prima pagină > Mass-media, Părerea mea > Sexualitate perversă, într-o lume perversă

Sexualitate perversă, într-o lume perversă

Sâmbătă 6 Septembrie, 2008 Lasă un comentariu Go to comments

Răsfoind suplimentul de week-end al cotidianului „Libertatea”, dau peste rubrica „Despre sex fără perdea”. Şi ce-mi văd ochii? Doamna sexoloagă de serviciu, care răspunde la scrisorile tinerilor avizi de educaţie sexuală, îi spune unei tinere care se plânge că prietenul ei ejaculează prematur, să stea liniştită, deoarece „ejacularea precoce e cea mai simplă formă de impotenţă” (?!!!). Tot domnia sa mai afirmă că, „ejacularea precoce e cea care apare după mai puţin de 3 minute„.

În concluzie, un bărbat care are o erecţie normală şi ejaculează în vaginul partenerei după 2 minute de contact sexual, este impotent!!! Femeia poate să rămână şi însărcinată, că nu contează, bărbatul tot impotent rămâne!!!

Ceea ce uită experta noastră în sexologie este faptul că, din punct e vedere biologic, scopul actului sexual nu este plăcerea femeii sau a bărbatului, ci reproducerea. Din acest punct de vedere, un act sexual scurt, urmat de exaculare în vagin, este mult mai eficient decât unul prelungit şi cu ejaculare pe sâni sau pe faţă, aşa cum vedem în filmele porno.

În primul rând, dacă bărbatul ejaculează greu, îar femeia obţine orgasmul înaintea lui, aceasta ar putea să întrerupă partida şi să rămână astfel nefecundată. În al doilea rând, în lumea animală, un act sexual prelungit poate fi adesea întrerupt de diverse evenimente neprevăzute, cum ar fi atacul unui prădător, a unui rival sau o catastrofă naturală gen incendiu, furtună etc.

Pe de altă parte, o femelă nesatisfăcută din primul contact sexual, este disponibilă pentru contacte ulterioare, cu alţi parteneri, crescând astfel şansa gravidităţii în cazul în care partenerul iniţial este steril.

În consecinţă un bărbat cu ejaculare precoce, din punct de vedere al reproducerii, este mult mai potent decât unul cu ejaculare tardivă.

Revenind la doamna „sexolog”, cred că dânsa se referea prin impotenţă, la incapacitatea bărbatului de a aduce femeia la orgasm, transformând astfel, un efect secundar al contactului sexual, plăcrerea, în scop în sine.

Desigur, în cazul omului, sexul „de plăcere” are scopul său bine determinat, în cadrul speciei, dar despre asta într-o postare viitoare.

Până atunci, pentru doamna sexolog, îi recomand un dildo şi cât mai multe „limbi”.

Reclame
 1. eliza
  Sâmbătă 6 Septembrie, 2008 la 4:22 pm

  😛

 2. dantanasescu
  Sâmbătă 6 Septembrie, 2008 la 4:29 pm

  Emoticon-ul tău ce face, râde sau scoate limba?

 3. eliza
  Sâmbătă 6 Septembrie, 2008 la 9:47 pm

  scoate limba…a fost o reactie naturala….no comment

 4. dantanasescu
  Duminică 7 Septembrie, 2008 la 10:23 am

  Deci, să înţeleg că nu eşti de acord cu ce am scris?
  Apropo, m-am documentat pe Internet despre tine şi am găsit şi câteva imagini. Eşti tare drăguţă acolo unde eşti cu vioara!

 5. eliza
  Duminică 7 Septembrie, 2008 la 4:20 pm

  Sunt de acord cu tine intr-o oarecare masura , cea tehnica daca ma pot exprima astfel. Limba am scos-o pt ultima fraza, cea in care ai devenit rautacios.
  Nu sunt eu acea Eliza, doar imi plac cateva cantece de ale ei, si mai este si o conincidenta de nume…:)

 6. dantanasescu
  Duminică 7 Septembrie, 2008 la 4:32 pm

  De ce am fost răutăcios, pentru chestia cu dildo-ul sau cea cu limbile?
  Despre Eliza, cea care cântă, vreau să postez un articol, aşa că dacă ai mai multe informaţii, linkuri, legate de ea, poţi să mi-le trimiţi.

 7. eliza
  Duminică 7 Septembrie, 2008 la 6:08 pm

  :)) Parca as putea sa aleg…sau eventual sa ierarhizez nu?
  Despre Eliza nu stiu mare lucru decat ce gaessc pe net, poza cu vioara nu am vazut-o, deci stii mai multe decat mine :)Sper sa fie un articol bun, chiar imi place fata asta..

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: