Prima pagină > Mass-media > Mihaela Rădulescu: scandal cu sex oral şi fum de ţigară

Mihaela Rădulescu: scandal cu sex oral şi fum de ţigară

Sâmbătă 13 Septembrie, 2008 Lasă un comentariu Go to comments

Un scandal pornit de la Zoso, dar care a fost declanşat de lipsa de profesionalism a celor de la Antena 2, a făcut mare vâlvă zilele acestea atât pe blogosferă cât şi în toată mass-media.

Pe scurt, Mihaela Rădulescu este imaginea unei campanii antifumat, pe afişul căreia apare îmbrăcată foarte sumar. Bloggerul Zoso, a modificat sloganul original de pe acest afiş, cu unul în care Mihaela promite o partidă de sex oral, celor care se vor lăsa de fumat.

Echipa redacţională a emisiunii „Şcoala vieţii” de la Antena 2, prezentată de Amy Thera şi Andrei Vulpescu, au folosit această imagine modificată, drept cea autentică, iar moderatorii chiar au comentat-o ironic, în direct şi culmea, au sunat-o pe Mihaela Rădulescu pentru a-i cere părerea.

Toată povestea s-a transformat într-un scandal, care s-a lăsat în final cu suspendarea emisiunii în cauză şi cu ceva demiteri în cadrul trustului Intact.

Din păcate, unii jurnalişti de la Antena 2, pe care îi cunosc din perioada în care am lucrat împreună la Senso TV (în varianta convenţională), sunt oameni muncitori şi entuziaşti, dar orice lipsă de profesionalism trebuie aspru sancţionată, indiferent de domeniul de activitate.

Sper ca după acest incident, Andrei Vulpescu să înveţe, în sfârşit, că pentru a fi jurnalist nu e suficient doar să ai tupeu.

Reclame
 1. Duminică 14 Septembrie, 2008 la 12:33 pm

  N-am nimic cu ei, dar antenele 2, 3, cu exceptia citorva emisiuni realizate de adevarati profesionisti unde telespectatorul simte o adevarata placere, tot mai rar intilnita in peisajul televiziunilor comerciale de azi, par mai degraba organizate dupa modelul „echipelor mortii”, mereu hotariti sa ghilotineze neaparat cite vreun personaj. Nu cred ca pot invata nimic. Sint mult prea convinsi de valoarea lor. Si poate chiar asa vor si fi. Doar ca nu vor sa ne-o arate si noua. Probabil se multumesc sa pastreze asta doar pentru ei. Se pare ca devine tot mai evident ca numai inteligenta, spiritul si spontaneitatea nu sint de ajuns pentru a fi o adevarata vedeta. De aici parca lipseste tot mai evident ceva …

 2. Duminică 14 Septembrie, 2008 la 12:38 pm

  Am curajul sa pun prinsoare ca se simt chiar nedreptatiti. Si ca altul ar fi vinovatul. Se tine cineva?

 3. dantanasescu
  Duminică 14 Septembrie, 2008 la 12:41 pm

  Andrei Vulpescu chiar merita să-i se întâmple asta. Restul sunt nişte copii fără minte.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: