Prima pagină > Părerea mea > Sex sau dragoste?

Sex sau dragoste?

Miercuri 29 Octombrie, 2008 Lasă un comentariu Go to comments

În urmă cu câteva zile, două puştoaice căcăcioase, care pretind că scriu amândouă pe un blog, îmi dădeau mie lecţii de sexologie, filosofie ocultă, feminism, limba română, fără să se gândească la faptul că, atunci când eu studiam aceste subiecte, ele se jucau cu păsărica în nisip şi strigau „Maaamaaaa, am făcut caaaca!!!”.

Una dintre ele îmi explica, probabil după ce a văzut de mai multe ori porcăria aia de film, numită „Sex And The City”, că „femeile nu pot să-şi înăbuşe pornirile sexuale până îşi găsesc unul de care să se îndrăgostească”.  Cu alte cuvinte o femeie, când o apucă mâncărimile la „veveriţă” trebuie să se arunce peste primul mascul pe care îl întâlneşte, ca să se potolească.

Din câte ştiu eu, din ce am citit şi din experienţă, sexualitatea feminină este strâns legată de afectivitate, o femeie neputând simţi atracţie sexuală, faţă de un bărbat cu care nu a ajuns la o anume intimitate, fără să nutrească pentru acesta anumite sentimente, iar asta cere un timp pentru a se realiza.

Dar se pare că unele adolescente din ziua de azi, începându-şi viaţa sexuală cu mult înainte de maturizarea afectiv-emoţională, confundă sexul cu mersul la cumpărături, sau distracţia într-un club.

De aceea, propun pentru dezbatere, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, următorul subiect:

POATE SIMŢI O FEMEIE ATRACŢIE SEXUALĂ, FAŢĂ DE UN BĂRBAT, DE CARE NU ESTE ÎNDRĂGOSTITĂ?

Reclame
 1. eliza
  Miercuri 29 Octombrie, 2008 la 10:51 am

  Desi inteleg ce vrei sa spui…ai putea sa reformulezi intrebarea petnru ca acum suna ceva de felul: cum poti simti ceva pentru cineva ptr care nu simti nimic? Iar te-ai incrancenat 🙂

 2. Miercuri 29 Octombrie, 2008 la 10:54 am

  Da, ştiu, m-am grăbit pentru că trebuie să plec la serviciu. 🙂

 3. Miercuri 29 Octombrie, 2008 la 12:05 pm

  Nu inteleg de ce in timp ce se jucau in nisip cu pasarica strigau „mama am facut caca”. Adica ele se jucau la pasarica in nisip, iar din cauza jocului (pervers dealtfel )le-a trecut senzatia cacarii? Chestia cu atractia sexuala a femeii fata de barbat este un pic depasita, pentru ca atractia sexuala nu prea mai primeaza in zilele noastre. Carei pasarici ii mai arde de atractie sexuala acum pe criza asta economica. Sexul trece prin stomac in special la femei, chiar daca ele mananca rahat atunci cand spun ca dupa ora 7 nu mai baga nimic in gura. Nu cred ca o pasarica buna, adevarata, o bunaciune nu alta, se gandeste la sex, inainte de a se gandi la contul celui careia trebuie sa ii cedeze pentru 10 minute sau pentru o viata propriai pasarica.

 4. Miercuri 29 Octombrie, 2008 la 12:08 pm

  @Andrei – Păcat că nu am sponsori, că dacă aveam primeai şi un premiu pentru comentariul ăsta. Nota 10!

 5. copila
  Joi 30 Octombrie, 2008 la 4:14 pm

  raspunsul se schimba de la caz la caz. femeile care au respect de sine si gandire profunda prefera dragostea. celelalte…adica marea si imensa majoritate a femeilor din prezent sunt ingropate adanc in superficialitate si mor dupa sex

 6. dantanasescu
  Joi 30 Octombrie, 2008 la 4:37 pm

  @copila – Înţeleg ce spui, dar eu voiam să ştiu, dacă o femeie poate simţi nevoia de a face sex cu un bărbat faţă de care nu are sentimente, pentru că ştiu că multe femei fac sex, dar pentru diferite interese, sau dintr-un prost obicei.

 7. eliza
  Joi 30 Octombrie, 2008 la 5:20 pm

  de ce simti nevoia sa ne bagi intr-un tipar? femeile sunt diferite. sunt unele care si daca ar avea sentimente pt un barbat tot nu ar face dragoste cu el.

 8. dantanasescu
  Joi 30 Octombrie, 2008 la 7:13 pm

  @eliza – Eu nu bag în niciun tipar femeile, am scris acest post numai pentru ca fiecare să-şi spună părerea şi apoi să trag concluziile.

 9. eliza
  Joi 30 Octombrie, 2008 la 8:19 pm

  sper ca le vei trage corect si le vei si impartasi 🙂

 10. sofia
  Miercuri 5 Noiembrie, 2008 la 9:40 am

  ‘neata!
  e prea dimineata pt acest sb !
  stiu!
  dar ,poate mai tarziu n-o sa mai vreau sa scriu nimic despre asta….
  si ,pica sb exact in framantarile mele!
  deci..da!
  se face sex fara atractie!
  din pacate ….
  cand ai un sot betiv…
  cand ramai in casnicie pentru copii…
  ce nevinovati sunteti!
  si totusi,cat de indrazneti!

 11. dantanasescu
  Miercuri 5 Noiembrie, 2008 la 10:29 am

  @sofia – Când ai un soţ beţiv, înseamnă că nu ştii să alegi în viaţă, iar când stai cu el pentru copii înseamnă că nu ai destulă încredere în forţele proprii.
  Am înţeles ce vrei să spui, dar subiectul postului era altul. Întrebarea era, dacă o femeie poate avea dorinţa de a face sex, fără să iubească, nu dacă femeia face sex forţat cu soţul alcoolic!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: