Prima pagină > Politică, Părerea mea > Alegerile SUA, sau Batman vs. Hancock

Alegerile SUA, sau Batman vs. Hancock

Miercuri 5 noiembrie, 2008 Lasă un comentariu Go to comments

În societatea americană scenariile hollywoodiene sunt confundate de multe ori cu realitatea. Aş putea spune că viaţa socială însăşi este o copie la indigo după producţiile mogulilor media.

Nu de mult, am văzut un film realizat pe baza unei serii de best-seller-uri intitulată „Left Behind”, ce au ca subiect ficţiunea politică. Acolo, ce să vezi? Preşedintele Statelor Unite este un negru, chiar foarte negru, Biblia este interzisă, iar Antihristul, Nicoale Carpathia, este un român născut la Cluj, prin inseminare artificială. Antihristul clonat în România, vrea, nici mai mult, nici mai puţin, decât să distrugă America, leagănul democraţiei, făcând trafic cu Biblii infectate cu un virus mortal.

Ca să vezi! America este culmea democraţiei şi leagănul credinţei creştine, tot răul vine din Est şi salvatorul omenirii este un… negru.

Dacă analizăm lunga campanie electorală şi actualele alegeri din SUA, unde americanii au avut parte de foarte mult circ din lipsă de pâine, vedem că acest scenariu se repetă. Preşedintele desemnat (numit de puterea ocultă), este un negru (dar nu prea negru, ca să voteze şi texanii), care are greaua misiune de a salva imaginea terfelită a democraţiei, după ce a dat cel mai mare „chix” din istoria sa.

Succesul lui Barack Obama are acelaşi fundament ca şi cel al filmului „Hancock”, al cărui personaj principal este un negru, homeless şi alcoolic pe deasupra, dar care are puteri supra-umane. De fapt asta este ideea pe care o vehiculează propagandiştii democraţiei, anume că, cel defavorizat, umil, marginalizat este cel care deţine adevărata putere în societate. Chiar şi celălat super-erou din film, o femeie, face parte tot dintr-o categorie care poate fi considerată, ca fiind discriminată în America.

De cealaltă parte se află John McCain, politician de carieră, fost militar, prizonier de război şi… alb până în măduva oaselor. El poate fi foarte bine comparat cu Batman, celălat prototip de super-erou justiţiar din mitologia modernă americană.

Deci, un scenariu „Batman versus Hancock”, ar putea foarte bine să fie un mare succes hollywoodian, dar şi ultima speranţă a omenirii, de a mai crede în democraţie. Dar cât de prost poţi să fii, încât să crezi în aşa ceva?

Ţi-am spus că e McCain? Tu nu, Batman, Batman...

Ţi-am spus că e McCain? Tu nu, Batman, Batman...

Reclame
 1. Miercuri 5 noiembrie, 2008 la 4:51 pm

  Este absolut SF ce se intampla in America. Nu trebuie sa uitam ca in filmele americane ala „negru si urat” murea la sfarsit indiferent daca era personaj pozitiv sau negativ. Obama are rolul de a spala chilotii murdari ai lui Bush dupa ce acesta sa cacat in capul tuturor fara a se sterge la cur ulterior, ca de „el este cel mai puternic om de pe planeta”. Deci ce trebuie sa faca supereroul Obama dupa ne-a Bush.Pentru inceput trebuie sa rezolve doar razboaiele din Irak si Afganistan,problema cu Iranul, criza economica americana si externa, realtiile incordate cu Rusia, criza petrolului, criza din sanatate,educatie,munca, trebuie sa se ocupe si de treburile nerezolvate cu asazisii teroristi, cu evreii care detin puterea in SUA si cred ca nu mai are rost sa mai continui cu exemplele. Pentru cei care au vazut serialul 24 probabil ca le este mai usor sa isi imagineze sau sa prevada un posibil „scenariu” al carierei lui Barack Obama. Nu sunt singurul care spun asta ca dovada….http://www.sensotv.ro/articole/1007/Americanii-ne-imbata-cu-apa-rece.html

 2. dantanasescu
  Miercuri 5 noiembrie, 2008 la 4:55 pm

  Mda, cam căcăcios Bush ăsta!

 3. Miercuri 5 noiembrie, 2008 la 10:11 pm

  Batman e Obama ca e negru :))

 4. Miercuri 5 noiembrie, 2008 la 11:41 pm

  Nu, că la Batman doar costumul era negru! El era un alb bogat şi cu sânge albastru.

 5. Joi 6 noiembrie, 2008 la 10:47 am

  Mi-a placut paralela 😀 betmen, betmen!
  Si pentru ca sunt DeeDee, tin sa mentionez ca in ultima vreme mi s-au aprins calcaiele dupa Obama 😛

 6. HD
  Joi 6 noiembrie, 2008 la 3:10 pm

  cred ca negrii au orgasm acum

 7. dantanasescu
  Joi 6 noiembrie, 2008 la 3:12 pm

  @HD – Or avea orgasm, dar mai târziu o să plângă în hohote, că Obama nu e de-al lor, e cu ăia răii!

 1. Miercuri 8 octombrie, 2014 la 4:55 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: