Prima pagină > Fapt divers, Mass-media > Mănânc căcat pentru tine

Mănânc căcat pentru tine

Sâmbătă 22 noiembrie, 2008 Lasă un comentariu Go to comments

De la prima sa ediţie şi până azi, emisiunea „Dansez pentru tine” mi-a făcut impresia unui maraton al ipocriziei şi falsităţii, a unui spectacol bine regizat pentru a exploata la maxim, „naturelul simţitor” al omului simplu.

Dintre toţi cei care iau parte la această producţie, Iulia Vântur, se detaşează net de ceilalţi la capitolul teatralitate şi patetism, putând fi comparată doar cu „Zâna Surprizelor”, Andreea Marin, în această privinţă.

M-am uitat şi în această seară la „Dansez pentru tine”, mai mult din lipsă de altceva şi am văzut-o pe Iulia. Stătea într-un scaun cu rotile, pentru invalizi şi explica în acelaşi timp de ce se află ea în această ipostază. Păi, uite d-aia, ca să vadă tot omul că „oricine poate ajunge în situaţia asta” şi „e nevoie numai de o secundă de neatenţie din partea ta sau a altuia” ca să rămâi aşa pe viaţă.

Mi-a venit inima la loc, m-am simţit uşurat şi împăcat cu mine însumi. Eu chiar eram îngrijorat că mie n-o să mi se întâmple asta niciodată. Da, măi Iulia, oricui i se poate întâmpla asta şi s-ar putea să ţi se întâmple şi ţie, dacă mai mânii mult pe Dumnezeu.

În alt moment al emisiunii, absolut pe neaşteptate şi fără nicio regie, Alinei Dumitru, participantă la concurs, i se face o „surpriză” fiind invitat pe scenă fratele său, plecat în Canada. Iulia Vântur spune că cei doi nu s-au mai văzut de şase ani, iar Ştefan Bănică „Elvis” Jr. o completează, spunând că cei doi fraţi nu s-au mai văzut de „foarte foarte mulţi ani”.

Mă întreb, dacă şase ani înseamnă „foarte foarte mulţi ani”, atunci câţi ani înseamnă „foarte mulţi ani”, câţi ani înseamnă, în viziunea sa, „mulţi ani” şi cât ar reveni pentru „câţiva ani”? Dar ratingul trebuie să fie mare, maşina de făcut bani a Pro Tv-ului trebuie să lucreze la maxim şi noi prezentatorii avem de luat salarii babane, nu-i aşa?

Noi cu noi, voi cu voi, noi cu banii!

Noi cu noi, voi cu noi, noi cu banii!

Reclame
 1. mtcsol
  Miercuri 26 noiembrie, 2008 la 12:15 pm

  Ipocrizia este doar una din calitatiel ce brazdeaza ecranul innobiland momentele pierdute cu aceasta emisiune. Pe mine cel mai mult ma deranjeaza imbecilitatea unor oameni cu probleme care danseaza, zambesc, apar la tv (asta fiinde cea mai mare reusita), se distreaza si poate chiar uita de probleme. E o emisiune de pus la rana. Tre sa ai rana de la gat in sus !!!

 2. dantanasescu
  Miercuri 26 noiembrie, 2008 la 12:25 pm

  Da, este o emisiune de „spălat creiere” din categoria „circ din lipsă de pâine”.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: