Prima pagină > Blogosfera, Părerea mea > De ce îmi place să dau link-uri pe blog

De ce îmi place să dau link-uri pe blog


În urmă cu ceva vreme am avut o confruntare „blogosferică” cu o narcisistă, lesbiană, feministă şi misandrină (echivalentul feminin al misoginului), pe deasupra. Tipa era deranjată de faptul că într-un comentariu pe care-l făcusem pe blogul ei, inclusesem şi un link către un articol mai vechi de-al meu.

Degeaba i-am explicat tâmpitei, că nu voiam să-mi fac promovare şi trafic pe seama blogului ei de doi bani, pentru că nu am reuşit să scap de etichete gen grosolan, mitocan,  impertinent etc.

Am preferat să dau link, pentru că nu voiam să copiez tot textul respectiv în comentariu şi voiam ca proasta să citească acel articol, pentru că se lega foarte bine cu ce postase ea.

Personal nu mă sperii de cei care îşi pun link-uri în comentariile la postările mele, ba mai mult, folosesc eu însumi o grămadă de astfel de legături în articole, fie pentru a specifica sursa, fie pentru a face trimiteri către alte bloguri care tratează un subiect asemănător.

Fac acest lucru pentru că sunt convins că este pe placul motoarelor de căutare. De ce? Pentru că atunci când dai un link, automat devii furnizor de conţinut, asemeni portalurilor şi directoarelor de site-uri. Deci, valoarea şi relevanţa ta cresc.

Acest lucru l-am constatat atunci când am avut pe un singur post, peste o mie de vizualizări într-o singură zi, în condiţiile în care acea postare nu se detaşa prin conţinut, ci prin link-uri care, la acea vreme, duceau către pagini web, ce tratau un subiect foarte căutat în momentul respectiv.

Acum să nu vă închipuiţi, că nu am să şterg comentariile la un articol despre acceleratorul de la Geneva, în care unu’ îmi pune link la un site cu reclame la termopane!

În concluzie, daţi cât mai multe link-uri, eventual către mine 😉 , fără să vă fie teamă că pierdeţi ceva, dimpotrivă!

Reclame
 1. HD
  Marți 16 Decembrie, 2008 la 7:03 pm

  si tampita aia cine era?ori vaca incaltata de lorena lupu?

  • dantanasescu
   Marți 16 Decembrie, 2008 la 10:58 pm

   Nu vreau să comentez mai mult în legătură cu identitatea persoanei, dar văd că ai intuit destul de bine esenţa problemei. 😀

 2. HD
  Duminică 21 Decembrie, 2008 la 4:02 pm

  pai cea mai „narcisistă, lesbiană, feministă şi misandrină (echivalentul feminin al misoginului), pe deasupra”nu poate fi alta decat lorena lupu

  • dantanasescu
   Duminică 21 Decembrie, 2008 la 5:43 pm

   Aici îţi dau dreptate!

 3. HD
  Marți 23 Decembrie, 2008 la 8:44 pm

  ma bucur ca suntem deacord!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: