Prima pagină > Fapt divers > Clişee expirate

Clişee expirate

Vineri 26 Decembrie, 2008 Lasă un comentariu Go to comments

Am observat că, în videoclipurile româneşti, care dealtfel sunt în proporţie de 99,99% copii ale celor străine, sunt câteva şabloane care se repetă practic în toate producţiile de acest gen, pentru diverse stiluri muzicale.

În general, trebuie să apară multe părţi anatomice feminine: picioare, ţâţe, funduri, buze, care trebuie să arate şi să se mişte provocator. Fetele trebuie să fie întotdeauna bombe sexy şi să se unduiască cu talent.

Băieţii sunt de fiecare dată din categoria şmecheri, gangsta rap, cu maşini bengoase, lanţuri de aur pe ei şi mulţi, mulţi bani la vedere. Astea sunt deja lucruri banale.

Ce mi se pare însă cea mai mare tâmpenie, e că în aproape toate videoclipurile, indiferent de gen şi de textul melodiei, trebuie musai să existe o scenă în care Ea îl îmbrânceşte pe El, apoi îşi face bagajul şi pleacă, sau se îmbrâncesc amândoi, aşa cu puţin slow motion băgat din montaj, apoi Ea îşi ia bagajul şi o zbugheşte pe uşă, în timp ce El duce mâna la frunte şi priveşte în jos îngândurat.

Anunțuri
 1. HD
  Sâmbătă 27 Decembrie, 2008 la 4:35 pm

  pai asta se cheama circ!este ceva tipic in relatiile din ziua de azi.daca relatia dintre un barbat si o femeie nu este presarata cu cearta,mici corectii,strambe bagate de prieteni si barfe atunci nu se numeste relatie!as vrea sa vad un videoclip sau mai multe in care el ii carpeste ei cateva asa in slow motion apoi ea ramane ingandurata (lata) in pat

  • dantanasescu
   Sâmbătă 27 Decembrie, 2008 la 4:50 pm

   Asta chiar că ar fi o idee bună pentru un videoclip!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: