Prima pagină > Fapt divers > Oprescu ne ameninţă cu cutremurul în 2009

Oprescu ne ameninţă cu cutremurul în 2009

Sâmbătă 27 decembrie, 2008 Lasă un comentariu Go to comments

Invitat la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, edilul-şef a declarat ieri că deţine informaţii sigure cum că un cutremur important va afecta în 2009 Bucureştiul. Iar atunci puţine dintre clădirile din oraş vor rezista, a mai zis primarul. Cele mai afectate vor fi, a adăugat el, imobilele cu bulină roşie.

După ce a băgat capitala în Guiness Book, cu cei aproape 4000 de Moşi Crăciuni, care au împărţit cadouri în centrul oraşului, astăzi cu cel mai lung cârnat afumat din lume şi mâine, poate, cu cel mai lung tort cu frişcă şi fructe, primarul Sorin Oprescu face această declaraţie surprinzătoare şi iresponsabilă în acelaşi timp.

Declaraţia este în totală contradicţie cu ce afirmase în presă, în urmă cu câteva zile, Gheorghe Mărmureanu, directorul Institutului Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Fizica Pământului din Bucureşti, care spunea că până în 2012 nu va fi niciun cutremur cu efecte devastatoare în România.

Stupizenia celor afirmate de Oprescu este şi mai mare atunci când îşi exprimă intenţia de a transforma subsolurile blocurilor şi sălile de sport în adăposturi în caz de urgenţă.

După cum se ştie deja, un cutremur poate fi prevăzut cu cel mult 30 de secunde înainte de a se produce, aşa că adăposturile domnului Oprescu ar fi utile doar în cazul unui bombardament.

Prin urmare ce ascunde această declaraţie, total nepotrivită cu atmosfera sărbătorilor de iarnă? Este vorba doar de prostie, sau de nişte interese ascunse?

Sursa: Libertatea.ro

Reclame
 1. indianu
  Sâmbătă 27 decembrie, 2008 la 6:03 pm

  Nu stiu ce ma face sa cred ca Oprescu va fi cel mai slab primar de la Lis incoace. Cat despre afirmatii: intotdeauna e vorba de interese ascunse.

 2. eliza
  Sâmbătă 27 decembrie, 2008 la 11:23 pm

  Poate Oprescu a primit informatii despre cutremur de la domnul Hancu :))))

 1. Sâmbătă 11 aprilie, 2009 la 1:01 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: