Prima pagină > Fapt divers > Mesaje şi urări de Anul Nou

Mesaje şi urări de Anul Nou

Miercuri 31 Decembrie, 2008 Lasă un comentariu Go to comments

Trăim într-o lume nebună, mercantilă şi foarte, foarte grăbită. Anul Nou se apropie şi avem de făcut o mulţime de urări şi mesaje de felicitare, celor dragi sau diverselor persoane, mai puţin dragi, dar faţă de care avem obligaţii.

Mulţi sunt în criză de inspiraţie, alţii pur şi simplu nu mai au timpul necesar creării şi redactării acestor mesaje foarte la modă acum.

Am strâns o colecţie de astfel de mesaje şi urări de sărbătoare care pot fi trimise, prin SMS, messenger, e-mail sau chiar prin Poşta Română.

Pe multe din ele deja le-am primit eu! 😀

Fie-vă verde dolarul şi de whisky plin paharul, toate să vă reuşească, să vă doară drept în bască. Un An Nou fericit!

Fie ca anul care începe să ţi se aştearnă în cale, poteca netedă , vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Un An Nou fericit!

Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2009 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

Fie ca noul an să-ţi aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reuşite decât înfrangeri şi mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. LA MULŢI ANI!

Sorcova, vesela,
Să trăiţi, să-mbătrâniţi,
Peste vară, primavară,
Ca un păr, ca un măr,
Ca un fir de trandafir”
Tare ca piatra,
Iute ca săgeata,
Tare ca fierul,
Iute ca oţelul.
La anul şi la mulţi ani!

Tată bun, mamă iubită, Azi e ziua potrivită, Să vă spun ce vă doresc, Să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor.

Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de caldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde.. Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite..LA MULŢI ANI!

Să primim odată cu colindătorii şi lumina, caldura, liniştea, dragostea şi împacarea celui nou, veselia şi viaţa. Ca iarba sub zapadă, ca fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou.

Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sănătate şi iubire, şi cu multă fericire!

Aho!Aho! De Anul Nou
Vă urez şi vă colind
An de sănătate
Şi Noroc în toate
Şi de împlinire
Dumnezeu să vă-ntărească
Să vă dea linişte sufletească
Să ningă cu steluţe argintii
Să ne amintim că-i sărbătoare
Să devenim din nou copii
Să fie lumină-n casă
Şi belşug pe masă.
La Mulţi Ani!

Bucuria vine din lucruri mărunte..Liniştea vine din suflet…Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…An nou fericit!

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu sperantă, în jos cu înţelegere, şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!

Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sănătate şi iubire, şi cu multă fericire!

Spune-i anului ce vine,
să-ţi aducă numai bine…
şi mai spune-i să iţi dea,
tot ce vrea inima ta…
fericire, sănătate şi mulţi bani
„La Anu’ şi La Mulţi Ani!”

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi Ani!

Acum, când roata timpului a mai ţesut încă un an, vă dorim să vă bucuraţi alături de cei dragi, de minunea vieţii asteptând clipele viitorului! Un An Nou fericit!

În anul ce vine, să ai un drum al tău, propriu, pe care să mergi cu paşi liniştiţi, dar nu scârtâiţi, cu fruntea ridicată, cu umerii drepţi, să nu te laşi ispitit de cărări ce te rătăcesc, iar faptele săvârşite cu pricepere, cu cinste, cu demnitate să-ţi dea măcar o crenguţă pentru încununarea vieţii tale!

Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi baftă!

Anul nou…o bucurie
viata toată să vă fie!
bani, maşină, fericire,
sănătate şi iubire.
nu-i de-ajuns să le doreşti.
ţipă, luptă, dă din coate
aşa le obţii pe toate!

A mai trecut un an … Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. Sărbători Fericite!

Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale, poteca netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi…!!!
La mulţi ani!

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice de Sărbătoare să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case, fericire şi belşug. La Mulţi Ani!!!

2 prieteni în plus , 0 probleme , 0 lacrimi , 9 dorinţeîmplinite şi 2009 de pupici pentru toţi cei pe care îi cunosc şi îi iubesc !! La mulţi ani!! (de la Ann)

La multi ani! Un an nou plin de impliniri si realizari! (De la Indianu)

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2008 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

Iti doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.

Va doresc un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii! La multi ani!

Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

La Multi Ani cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie, iar in jurul ei sa vie oameni buni, de omenie, sa v-aduca veselie, ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate, zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere sa invingeti
relele ce va-ncurca vietile!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!


Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie. „La Multi Ani!”

Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze „cerul” senin al vietii!

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite… La Multi Ani!

Sperantele ce au ramas sperante
Sa le preia Anul Nou 2008
Decis sa nu ramana cu restante
Acesta este al sarbatorii rost
De-aceea sa petrecem se cuvine
Inchin in cinstea celui care-a fost
Si-n sanatatea celui care vine.

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2009 asa cum ni-l dorim!

Catelus cu parul cret
sa ai jeep-ul in cotet
sa ai vila cu piscina
pe Madonna ca vecina
o lopata pentru bani
La anul si La Multi Ani!

E momentul sa incepi sa visezi. Mai ai cateva ore de reverie, cateva ore de fericire, cateva ore de naivitate in care sa crezi ca toti oamenii sunt buni… La 12 noaptea nu iti vei pierde pantoful asemeni Cenusaresei, dar vine Noul An!

Mesajul acesta de sarbatori o sa te faca sa uiti de toate perioadele nefaste si o sa-ti umple inima de veselie, fie ca aceste zile de sarbatoare sa te ajute sa descoperi bucuria in viata alaturi de cei dragi tie!!!

Anunțuri
 1. Miercuri 31 Decembrie, 2008 la 5:05 pm

  Si mai adauga unul din partea indianului: La multi ani! Un an nou plin de impliniri si realizari!

 2. dantanasescu
  Miercuri 31 Decembrie, 2008 la 5:12 pm

  Gata, te-am trecut şi pe tine! La Mulţi Ani!

 3. Vineri 2 Ianuarie, 2009 la 2:14 pm

  la multi ani

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: