Prima pagină > Fapt divers > Top 10 obiceiuri româneşti de Sărbători

Top 10 obiceiuri româneşti de Sărbători


1. Chiar dacă folosirea petardelor s-ar pedepsi cu scaunul electric, românii tot n-ar renunţa. Există la cei fără creier o plăcere tâmpă de a face zgomot. Artificiile le înţeleg. Că fac o lumină, sunt spectaculoase. Dar pocnitorile? Vorba unui prieten: Îl vezi pe un bou care câstigă 12 milioane că dă 2 milioane pe bubuitori. Poc!Poc!Poc! Şi ăsta a fost concediul lui…

2. Mâncarea. La atât se rezumă orice sărbătoare românească. Nimic mai mult.

3. Iarna, orice i-ai face românului, el merge la munte în România. Faci preţuri duble sau triple faţă de Occident! Faci servicii mizerabile! Îl faci să se lupte pentru o masă la restaurant! Îl laşi în trafic 5-6 ore şi dup-aia nu-l laşi să intre pe drumul spre Poiană! ORICE!!! Nu se dezminte! V-am mai spus eu! Nu cei care ne conduc şi cei care oferă servicii în România ne dau m..e! Noi luam!

4. La Bobotează sau oricând se dă apă sfinţită animalele creştin-ortodoxe simt nevoia să se calce în picioare. Şi la Paşte am văzut bătăi între ăia care vroiau să ia lumina direct de la popă! Că aia e mai sfântă!

5. Manelele. Mereu. La nesfârşit.

6. Urări ale vedetelor în jurnalele de ştiri. Urări pline de
platitudine. Boring. BORING!!!

7. Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru. Alţi actori de comedie nu mai există! Alţi actori talentaţi nu mai sunt! La fiecare sărbătoare îi vezi. Obsesiv. Nu am nimic cu ei, dar mai sunt şi alţii. Anul ăsta au semnat pentru Revelion şi cu Pro şi cu Antena. Cu unii au semnat exclusivitate pe 2008 şi i-au difuzat înainte de 12 noaptea şi cu ceilalţi pe 2009 şi i-au difuzat după 12. Nu e un pic cam mult?
8. E decembrie…e HRUŞCĂ! Eu cred că restul anului hibernează ca urşii! Sau stă în beznă ca Dracula şi cum vine decembrie…IESE NENICĂ!!! Şi cântă!!!

9. Îmbrăcămintea. Mă uitam cum pleacă vecinii mei la Revelion în diferite vizite. Avem un gust… Costum şi haină de piele…Sau, mai rău! Costum şi canadiană! Că e frig, nu?! Ca să nu mai spun că acul de cravată… care nu se mai poartă de 15 ani! Şi acum 15 ani nimeni nu înţelegea că acul de cravată e pentru chelneri, ca să nu le intre în ciorbă.

10.Ediţii speciale la tv. Ăia mai săraci aruncă două globuri şi-o beteală pe masă. Ăia mai bogaţi pun şi un pom de Crăciun în studio. Apar reclame vomitive cu Moş Crăciun. Peste tot sunt reni sau iepuraşi de Paşte. Toată lumea râde şi se bucură. Ne urează. Apar tombole… Hostesse îmbracate în Crăciuniţe…

Via Mihai Bendeac

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: