Prima pagină > Părerea mea > De ce toate femeili ie curve

De ce toate femeili ie curve

Miercuri 14 ianuarie, 2009 Lasă un comentariu Go to comments

De curând Arhi a stârnit o aprigă dezbatere pe blogul său pornind de la tema generalizării că toate femeile sunt curve, unde mi-am dat şi eu cu părerea.

Cum e şi normal la orice dezbatere au fost păreri pro şi contra, dar, ca de obicei, cele mai înverşunate au fost feministele misandrine, acompaniate de pupincuriştii lor, cei cu creierul spălat de masoni.

Ce spun feministele şi lingăii lor dau din cap precum căţeluşii-mascotă de pe bordul maşinilor? Păi, dacă bărbaţii îşi introduc „ustensila sexuală” în toate găurile pe care le întâlnesc şi la care poftesc şi sunt numiţi în continuare bărbaţi, noi de ce, dacă avem oarecari mâncărimi vaginale, nu putem să-l facem fericit pe vecinul, sau pe colegul de serviciu, fără să fim făcute curve?

Este perfect adevărat că femeia, ca orice fiinţă umană are şi ea dorinţe şi nevoi sexuale, mai mult sau mai puţin accentuate, dar există o anume constrângere socială, cu adânci rădăcini în economia genetică a indivizilor şi în organizarea societăţii, care obligă femeia la fidelitate şi la relaţii monogame.

Vi se pare cumva că am luat-o pe arătură? Nicidecum. Menirea genetică a individului este să-şi transmită propriile gene urmaşilor săi. Asta conform teoriei lui Richard Dawkins, din lucrarea sa „Gena egoistă” (The Selfish Gene). După apariţia urmaşilor apar nişte costuri ale reproducerii, la care, aşa cum ne-a obişnuit tradiţia, bărbatul are o contribuţie importantă.

Acum să presupunem că o femeie emancipată are poftă să dea cu „păsărica” şi prin vecini şi pe la serviciu, sau altundeva decât la fraierul care şi-a luat angajamentul să o facă fericită.

Dacă se întâmplă ca femeia respectivă să rămână gravidă, ea va şti cu siguranţă că plodul este al ei, nu însă şi amărâtul care îi este partener oficial. Deci femeia şi-a îndeplinit menirea genetică şi are şi costurile creşterii progeniturii asigurate. Cel care şi-a făcut plăcerea cu ea, curvarul, şi-a indeplinit şi el menirea genetică cu costuri nule. În final cel mai năpăstuit va fi încornoratul, care va trebui să suporte toate costurile perpetuării genelor altora, în vreme ce ale sale sunt sortite pieirii.

Din această cauză a apărut şi acest mecanism social, menit să asigure bărbatul, că aleasa inimii lui va naşte numai copii care poartă genele sale şi nu ale vecinilor şi prietenilor cei mai buni.

Acum, desigur, vor sări cu gura din nou, feministele misandrine, acompaniate de pupincuriştii lor, cei cu creierul spălat de masoni, care vor invoca faptul că în societatea noastră foarte avansată există contracepţia şi d-aia sunt femeile aşa de independente şi emancipate.

Cred că nu mai trebuie să vă spun, că şi în ţările „cu adevărat civilizate” din Occident, copiii apar atunci când te gândeşti mai puţin şi fără programare prealabilă. Iar în România, ce să mai vorbim? La cât de puţină educaţie sexuală şi contraceptivă este şi la cât de prost se aplică, emanciparea femeii nu poate fi decât o catastrofă.

Reclame
  1. eliza
    Miercuri 14 ianuarie, 2009 la 1:30 pm

    😛

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: