Prima pagină > Politică > Trăznăile Elenei Udrea la cârma turismului

Trăznăile Elenei Udrea la cârma turismului


Elena Udrea – această nouă „Abramburica” a politicii româneşti – se crede probabil un fel de Alice în Ţara Minunilor, de când ocupă fotoliul de ministru al turismului muribund din ţara noastră. Pentru că numai în lumea poveştilor orice fantasmagorie îţi trece prin cap se transformă pe dată în realitate.

Mai întâi politiciana blondă anunţă că vrea să abandoneze total litoralul românesc şi să mute turiştii pe insule artificiale, construite de-a lungul ţărmului Mării Negre. Oare cât ar costa un asemenea proiect şi cât ar costa aducerea serviciilor şi infrastructurii existente la standarde europene?

Apoi, după ce a aflat doamna ministresă, de la o zână bună, că în subteranele Bucureştiului s-ar afla o bogată reţea de izvoare termale, s-a gândit dumneaei, că ar fi foarte profitabil pentru turismul românesc, transformarea capitalei în staţiune balneară. Păi la cât de împuţit şi aglomerat e Bucureştiul, la câte maşini sunt în trafic şi la câtă poluare există, asta ne mai lipsea! Turiştii străini care vor veni buluc să ne aglomereze şi mai tare oraşul şi să se simtă aici mai ceva ca la Sovata sau Băile Herculane!

Bomba vine însă acum, la final, când Elena Udrea promite românilor, nici mai mult, nici mai puţin, decât tichete de vacanţă de 1.500 de euro, pentru toată lumea! De unde bani?!!! Cum de unde, de la buget! Proiectul va costa în jur de 2 miliarde de euro, bani care se vor adăuga celor 7 miliarde propuse de Tăriceanu pentru planul anti-criză.

Românii vor putea pleca în vacanţă, începând cu 2010, dar numai pe teritoriul ţării şi numai la hotelurile şi pensiunile recomandate de minister. Sfatul meu? Opriţi-o fraaateee, cât mai e timp, că pe urmă  va fi prea târziu!!!

Abramburica de la Ministerul Fanteziei

Abramburica de la Ministerul Fanteziei

Reclame
 1. Marți 27 ianuarie, 2009 la 8:56 am

  Uite unde ajungi daca esti blonda si pieptoasa…
  Adica nu le-au marit salariile cu 100-200 euro, dar le da 1500 pe care nu-i pot folosi decat unde li se zice… fir-ar!

 2. eliza
  Marți 27 ianuarie, 2009 la 8:57 am

  Mi se pare ca are atitudinea unei femei care primeste pe tava orice dupa copilarescul gest al datului din picior. Asa ca nu stie exact de unde vin banii, cat costa sa pui in practica visurile ei, si i se pare ca ideile ei prind viata doar datorita imaginatiei bogate din dotare.

 3. Marți 27 ianuarie, 2009 la 9:28 am

  Dă-o-n mă-sa! Mai rar mi se întâmplă ca o femeie să-mi fie mai antipatică… poate şi de ce nu prea le găseşti prin politică. M-am săturat… La un moment dat scriam tot de politică pe blog. Acuma nu. Strâng din buci şi sper că dacă eu nu ştiu pe ce mâini suntem va fi bine.

 4. dantanasescu
  Marți 27 ianuarie, 2009 la 7:56 pm

  În general politica este pentru mine un subiect neinteresant, dar la câte idioţenii a debitat asta, m-a convins să-i dau atenţie. 🙂

 5. HD
  Miercuri 28 ianuarie, 2009 la 10:07 pm

  e buna cu draci boarfa asta blonda!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: