Prima pagină > Fapt divers > Clujul va fi capitala lesbianismului

Clujul va fi capitala lesbianismului

Miercuri 28 Ianuarie, 2009 Lasă un comentariu Go to comments

Clujul va găzdui, în perioada 9-15 februarie, „Festivalul Internaţional Lesby” organizat de ONG-ul “Eşti Unica”. Timp de o săptămână „iubăcioasele” doar ele între ele, se vor manifesta în voie, încercând să ne convingă de faptul că se poate face sex şi fără penis şi pot apărea şi copii în urma acestui act.

Manifestarea va include atât discuţii şi dezbateri susţinute de specialişti pe teme de sănătate, sexualitate, comunicare, cât şi concursuri de fotografie, un concurs de frumuseţe “Miss Lesby”, filme cu tematică pentru comunitatea persoanelor lesbiene, gay, bisexuale şi transgen (LGBT), opere teatrale puse în scenă de tinere clujence talentate şi expoziţii de bijuterii. De asemenea, vor avea loc concerte şi petreceri, iar festivalul se va încheia cu gala premiilor.

Evenimentul are ca scop principal combaterea discriminării faţă de femeile lesbi şi întarirea acestui aspect al democraţiei româneşti.”

Cu toate acestea clujenii s-au dovedit a nu fi toţi chiar aşa de „lesbieni” şi au făcut o petiţie online, care a fost semnată până acum de 950 persoane. În textul său se menţionează: „Nu suntem împotriva EXISTENŢEI diversităţii, dar nu putem sta indiferenţi la PUBLICITATE şi POPULARIZARE.”

Sursa: citynews.ro

Notă: Greşelile şi exprimările din textul cu italice nu îmi aparţin.

Civilizaţie şi democraţie

Civilizaţie şi democraţie

Anunțuri
Categorii:Fapt divers Etichete:, , , , ,
 1. HD
  Miercuri 28 Ianuarie, 2009 la 10:07 pm

  la naiba!trebuie sa ajung acolo urgent.poate o pun de un sex in haita!

 2. Joi 29 Ianuarie, 2009 la 1:09 am

  Concursuri foto? WTF? 😆

 3. Joi 29 Ianuarie, 2009 la 11:00 am

  Daca astea din poza sunt lesbi atunci nu-i de mirare ca sunt. Ce barbat intreg la minte s-ar incurca cu stoarfele astea? Avem si noi uscarurile noastre, cu burta, cu chelie, cu un caracter infect ….dar sa mor daca am facut parada, festival sau ceva de genul asta.
  Ne ducem burtile si cheliile in liniste si nu deranjam pe nimeni.
  Nu sunt contra, dar daca tot trebuie sa vedem o parada de lesbiene …macar sa fie frumoase nene.

 4. Duminică 1 Februarie, 2009 la 3:43 pm

  Nu sunt pe invers, dar uitandu-ma la ele… ma bucur ca nu sunt.
  A, si ma enerveaza la culme femeile care „se fac” lesbiene doar din feminism si ca sa arate ca n-au nevoie de barbati. Desi au. Tocmai ele. Daca tot e sa fii pe invers, pai macar sa fie din iubire, ceva, nu din incapatanare.

 5. enervant
  Luni 9 Februarie, 2009 la 6:43 pm

  De parcă heterosexualele ar fi toate rupte din soare.
  Nimeni nu-şi alege orientarea sexuală. E un dat, ca şi grupa de sânge, culoarea ochilor… Nu vă cere numeni să le iubiţi. Dar aţi putea manifesta mai mult respect. Şi nu raportaţi chiar totul la heterosexualitate…

  • dantanasescu
   Luni 9 Februarie, 2009 la 8:05 pm

   @enervant – Tu spui multe aici, dar parcă nu ai gândi cu ideile tale, parcă citeşti de pe prompter o poezie scrisă de altcineva.

   În primul rând homosexualitatea nu este un dat de la naştere şi nu este o identitate sexuală. Este doar COMPORTAMENT SEXUAL DEVIANT. Este un viciu la fel ca fumatul sau alcoolismul şi se învaţă social, având ca victime persoanele cu anumite disfuncţionalităţi familiale (părintele de sex opus foarte autoritar, iar cel de acelaşi sex slab sau slab reprezentat). Asta puteai să citeşti în orice carte de sexologie, psihologie sau psihiatrie scrisă până în anii 70- 80, secolul trecut.
   Homosexualitaea este încurajată şi promovată de organizaţii oculte care au ca scop distrugerea valorilor creştine tradiţionale. Homosexualii ca minoritate sexuală, au fost creaţi prin anii ’70 în America prin propagandă publicitate şi marketing din nevoia creerii de noi pieţe pentru corporaţii. Atunci a apărut şi noţiunea de „lifestyle”, stil de viaţă, homosexualii fiind unul dintre acestea.

   În concluzie gay-ii şi lesbienele nu sunt decât persoane cu tulburări psihice, care confundă propriul comportament sexual deviant cu identitatea personală, nimic mai mult. Avem tot respectul şi compasiunea pentru ei. Iar despre heterosexualitate, este un termen artificial şi inutil, mai degrabă aş spune normalitate sau natural, lucruri la care trebuie să raportăm orice comportament.

 6. enervant
  Luni 9 Februarie, 2009 la 10:31 pm

  Cred că o să-mi cenzurezi mesajul, dar oricum voi scriu un comentariu. dacă nu-l pstezi tu, îl postez la mine sau aiurea.
  Habar n-ai despre ce vorbeşti, drept dovadă e şi bibliografie de dinainte de potop pe care o invoci în sprijinul afirmaţiilor tale total deplasate. Apropo, imaginea ta seamănă cu cea a
  homosexualui clasic, creat tot în laboratoarele hetero. La Chişinău, cel puţin, ai fi inclus automat la categoria „pe invers”. Eu sunt homosexual şi nu mă regăsesc în descrierea ta. Aş fi nefericit doar dacă nu mi-aş găsi partener, în rest totul e OK, sunt echilbrat şi mă bucur de viaţă, luptând totodată şi împotriva homofobiei.
  PS. Spre deosebire de tine, nu moderez mesajele pe blogul meu, chiar dacă sunt injurioase sau homofobe. Nu mă tem că o să mor de la o insultă…

 7. Luni 9 Februarie, 2009 la 10:48 pm

  Stimate Homosexual, nu ştiu unde ai văzut tu că cenzurez comentarii! Pe WordPress primul comentariu al unui autor nou trebuie moderat. Apoi, dacă este aprobat, celelalte sunt acceptate automat.

  După cum vezi ambele tale comentarii sunt vii şi nevătămate. Aşa că nu mai căuta discriminări şi probleme acolo unde nu sunt, aşa cum fac mai toţi din specia ta. Mai bine ai mai lucra puţin la exprimarea în limba română.

  Şi încă ceva: anusul e ca să faci caca, gura e ca să mănânci şi să bei, iar vaginul e ca să faci sex. Altfel nu prea e normal.

 8. enervant
  Marți 10 Februarie, 2009 la 12:21 am

  Oare de ce o faci pe macho cu aspectul tău efeminat? Sincer, eşti ridicol…

  • dantanasescu
   Marți 10 Februarie, 2009 la 11:29 am

   Ar fi trebuit să ştii, că aspectul nativ nu are nicio legătură cu caracterul, pe care ţi-l formezi singur. Dacă realizai asta până cum, poate nu mai erai lache. 😆

 9. Marți 10 Februarie, 2009 la 11:46 am

  Raspuns pentru Enervant.

  Stimate Homosexual. Din fericire sau nefericire il cunosc foarte bine pe „proprietarul” acestui blog. Pot sa spun sau sa spui orice despre el insa nu ca este efeminat. Baietzica… Dan Tanasescu este un barbat inalt bine facut ..masiv chiar, cu putina barba in majoritatea zilelor, cu o voce puternica 100% masculina, este un barbat care nu se pisiceste , care nu da din cur, care nu foloseste parfumuri dulci, si care nu moare in curul fetelor spunand ca ele sunt cele mai bune prietene ale lui.
  Dan Tanasescu nu uraste homosexuali cum nu iubeste pitzipoancele. Dan Tanasescu ti-a explicat clar ca nu orificiile pe care le avem in dotare au o anume destinatie. Nu este nimeni suparat sau nu te critica nimeni ca esti precum soferul care merge pe contrasens. Adica ai incurcat interzisul cu prioritatea si acum in loc sa folosesti gura ca sa mananci , anusul ca sa faci caca iar penisul sa faci sex, folosesti penisul ca sa mananci anusul ca sa faci sex iar cura sa faci caca ( din cate vad eu ca vorbesti aici).

 10. enervant
  Marți 10 Februarie, 2009 la 12:46 pm

  Sunteţi nişte homofobi tipici. Dar nu înţeleg ce vă deranjează la homosexuali. Personal, aş prefera să mă împuşc în cap decât să am o relaţie cu cineva care seamănă cu proprietarul acestui blog. Zici că nu e efeminat? Ba da, trăsăturile feţei, tunsoarea, în general are aspect efeminat. Deci, nu mă interesezi sub niciun aspect, sau la fel de mult ca şi o fată. De ce te-ai simţi atunci agresat de homosexuali?
  De ce vorbesc despre înfăţişarea ta? Am observat că se poate, cel puţn despre aspectul lesbienelor s-a vorbit aici, şi chiar foarte urât. De fapt, e o regulă la heterosexuali să se vorbescă batjocoritor despre înfăţişarea homosexualilor, uitând că în realitate foarte puţini oameni sunt frumoşi. Dar e mai uşor să vezi paiul din ochiul vecinului decât bârna din propriul ochi…
  PS. N-am nimic împotriva heterosexualilor, nu sunt heterofob.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: