Prima pagină > Părerea mea, Social > Orgolii feminine bolnave

Orgolii feminine bolnave

Marți 24 februarie, 2009 Lasă un comentariu Go to comments

În urmă cu ceva ani, pe vremea când eram mult mai puşti şi mai naiv ca acum, lucram la o firmă care avea un contract cu hotelul Sofitel din Bucureşti. Trebuia să merg acolo destul de des şi petreceam o mare parte din zi acolo, aşa că începusem să îmi fac cunoştinţe printre angajaţii hotelului.

Aşa am cunoscut-o pe Claudia, o cameristă care abia împlinise 20 de ani. Era o adevărată păpuşă Barbie vie. Înaltă, picioare lungi, de balerină, părul lung, ondulat, blond natural, la care se mai adăuga şi uniforma cu fustă scurtă şi şorţuleţ cu margini dantelate. Aproape că m-am îndrăgostit la prima vedere.

Am început să-i fac curte cât timp stăteam pe acolo şi aveam timp liber la dispoziţie. Discutam mai ales în timp ce ea lustruia cu grijă robinetele şi piesele nichelate ale băilor luxoase din camerele hotelului.

Chestia asta a durat cam o lună , două, timp în care fata era amuzată de glumele mele, părea că îi place compania mea, dar de fiecare dată când o invitam undeva, în oraş, la o cafea , ceva, mă refuza pur şi simplu, sau sub diferite pretexte. Uneori ne întâlneam la sfârşitul programului, atunci când ne pregăteam să plecăm şi o vedeam, la fel de frumoasă şi radioasă, de data sta în hainele de stradă. Dorinţa mea de a fi cu ea devenea tot mai mare, dar refuzurile  erau constante.

După un timp am început să mă plictisesc de această atitudine şi chiar îmi luasem gândul de la această fată, cam ciudată. Dar iată că într-o zi, o colegă şi foarte bună prietenă de-a ei, cu care comunicam şi mă înţelegeam mult mai bine, dar care din păcate era pe punctul de a se căsători, m-a oprit şi m-a tras deoparte ca să-mi spună ceva. Am aflat de la ea că drăgălaşa de Claudia i-a spus că, de fapt îi place foarte mult de mine, dar aşa e ea, îi place să vadă că eu insist.

Am continuat să mai insist o perioadă, de data asta cu mai puţin entuziasm, până într-o zi în care m-am convins că această fată pur şi simplu nu era normală. Într-una din zile eram în tramvai şi din întâmplare m-am întâlnit cu ea. Bineînţeles că eram în culmea fericirii când am văzut-o. M-am îndreptat spre ea, am salutat-o şi am încercat să deschid o conversaţie. Pe lângă faptul că nu mi-a răspuns la salut, a întors capul într-o parte şi m-a ignorat până şi-a făcut apariţia o altă colegă de-a ei, cu care a început o discuţie aprinsă, întorcându-mi spatele.

Această întâmplare m-a convins să renunţ la tentativele mele de a mă împrieteni cu ea, acest lucru fiind favorizat şi de faptul că o perioadă nu prea am mai avut drum pe la Sofitel. Ne-am întâlnit întâmplător, după câteva luni, pe unul din coridoarele de la subsol ale hotelului. De data asta m-a întâmpinat cu un zâmbet larg şi cu mult chef de conversaţie. Dar era prea târziu, pentru că eu  aveam deja o relaţie cu altă fată.

Am păstrat în minte această întâmplare mult timp şi după câţiva ani am avut şi o oarecare explicaţie, pentru acest bizar comportament feminin, în timp ce discutam la o cafea cu o amică. Tipa respectivă mi-a mărturisit că şi ea se comportă asemănător cu Claudia, atunci când este abordată de un bărbat. Am mai aflat şi motivul pentru care ea, nu a vaut niciodată orgasm. Nu pentru că nu ar fi putut avea, ci pentru că, dacă s-ar fi lăsat în voia inimii şi a simţurilor, bărbatul cu care era, s-ar fi considerat învingător şi nu ar mai fi respectat-o. Aha, mi-am zis, deci totul este un joc al puterii şi al orgoliilor. Cel care se lasă pradă sentimentelor şi simţurilor este un învins, iar celălalt preia controlul. Am observat la tipa respectivă faptul că, atunci când eram în grup, făcea frecvent glume cu aluzii la potenţa, virilitatea sau masculinitatea bărbaţilor prezenţi, lucru care spune foarte multe în acest sens.

Este trist faptul că şi azi întâlnesc tot mai multe femei de acest gen, semn că societatea în care trăim este generatoare de astfel de personalităţi feminine, nevrotice şi disfuncţionale. Pe acest fond social, cu astfel de femei şi pe de altă parte cu bărbaţi din ce în ce mai obsedaţi de actul sexual, nu mai este de mirare faptul că, flageluri sociale ca homosexualitatea, prostituţia, pornografia sau feminismul, au cunoscut o dezvoltare atât înfloritoare şi la noi.

Femei psihotice

Reclame
 1. HD
  Marți 24 februarie, 2009 la 9:19 pm

  in primul rand, cel mai ordinar fel a gandi .nu vad cum poti sa te abtii sa nu ai orgasm cu partenerul , sa ti refuzi o placere doar din simplul fapt ca esti o femeie orgolioasa.femeile astea au cacat in loc de creier.
  in al 2 lea rand,”Discutam mai ales în timp ce ea lustruia cu grijă robinetele şi piesele nichelate ale băilor luxoase din camerele hotelului.” – obraznicule

 2. dantanasescu
  Marți 24 februarie, 2009 la 9:39 pm

  Cred că pe acest gen de „femei”, în copilărie, ori le bătea tac’su ori le ardea la „buburuză”.
  La partea a doua, cred că nu ai înţeles bine. Nu îmi lustruia mie nimic. După ce făcea curat în baie se abureau toate chestiile nichelate sau aurite şi ea trebuia să le facă să strălucească, că altfel venea şefa şi o certa. ;;)

 3. HD
  Marți 24 februarie, 2009 la 9:51 pm

  la cat de orgolioasa este/era cred va lustrui numai robineti o viata intreaga ca o pula nu cred ca va avea sanse sa lustruiasca ..sau mai stii?

  • dantanasescu
   Marți 24 februarie, 2009 la 10:02 pm

   Eu cred că lustruieşte pula vreunui boşorog cu bani, că foamea învinge totul, chiar şi orgoliul. 😆

 4. Ligia
  Marți 24 februarie, 2009 la 10:20 pm

  Intrebare intrebatoare: Daca accepta sa iasa cu tine din prima, mai prezenta acelasi interes pentru tine?

  • dantanasescu
   Marți 24 februarie, 2009 la 10:30 pm

   Da, bineînţeles, chiar mai mult ca înainte. A nu se confunda însă o ieşire în oraş cu o partidă de sex!

 5. Miercuri 25 februarie, 2009 la 10:06 am

  Ma, inteleg ca unele nu vor sa se lase asa usor, mai ales ca, odata cu varsta, iti iei bobarnace-n nas si te descurajezi… dar nici chiar asa. O luna-i cam mult, zic eu… Ai fost tu in limba dupa ea si ai suportat-o, ca pe mine ma paraseau multi in 3 saptamani, desi ieseam cu ei din prima… no sex though 😛 Si aia cu orgasmul e si mai si!

  • dantanasescu
   Miercuri 25 februarie, 2009 la 10:20 am

   Măi DeeDee, o fată aşa de treabă ca tine să umble cu nenorociţi d-ăştia?!!! Cât de nedreaptă e lumea asta!
   După tipa aia nu am fost chiar în limbă. dar mă întâlneam destul de des cu ea, forţat de împrejurările de la serviciu.

 6. HD
  Miercuri 25 februarie, 2009 la 10:24 pm

  „Eu cred că lustruieşte pula vreunui boşorog cu bani, că foamea învinge totul, chiar şi orgoliul.”
  deci pentru lovele isi calca pe orgoliu.ce nenorocita!astea trebuiesc futute si in ac timp batute la cur

 7. eliza
  Vineri 27 februarie, 2009 la 10:16 am

  Ai grija ca te-ai „dezvelit” un pic 🙂 Mi se pare ca devii mai personal in blogul tau.

  • dantanasescu
   Vineri 27 februarie, 2009 la 10:22 am

   Şi ce, e ceva rău în asta? De fapt blog înseamnă jurnal online!

 8. eliza
  Vineri 27 februarie, 2009 la 2:44 pm

  Era o apreciere.

 9. Miercuri 13 ianuarie, 2010 la 11:51 am

  Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: