Prima pagină > Misoginisme > 8 Martie – Omagiu Pizdei

8 Martie – Omagiu Pizdei


Uraaa, e 8 martie!!! Hai să pupăm şi noi puţin în cur femeia, că poate primim, în sfârşit, o porţie de sex după atâtea luni de abstinenţă forţată. Din cauza ei, bineînţeles! Cam asta e impresia pe care o am când citesc urările şi omagiile aduse femeii pe Internet de masculii ipocriţi.

Să aducem cu toţii un cald omagiu Pizdei, că din ea am ieşit şi în ea vrem să intrăm cu toţii din nou! Ce de regrete, ce de remuşcări, ce de plecăciuni! Ce insensibili suntem noi bărbaţii şi ce porci! Acum e momentul să ne turnăm ţărână în cap şi să ne spovedim!

Dar să vedem ce face femeia. Ea naşte. E un miracol! Miracolul este prin definiţie ceva care se întâmplă atât de rar, încât pare incredibil. Miliarde de vieţuitoare de pe pământ nasc, clipă de clipă, dar pentru noi, oamenii, naşterea rămâne mereu un „miracol”.

Femeia-mamă e cea care ne creşte şi ne îngrijeşte în copilărie. Dar oare nu fac asta toate animalele, din instinct?! Oare avem vreun merit personal pentru ceea ce facem din instinct, urmând pornirile pe care le avem înscrise în codul nostru genetic? Immanuel Kant era de o cu totul altă părere în lucrările sale.

Deci femeia e sfântă. Maternitatea e sfântă. Putem spune asta copiilor abandonaţi în centre de plasament de mamele lor, sau „uitaţi” prin maternităţi la naştere? Dar copiilor pe care îi creşte tăticu’, deoarece mămica a plecat în lume cu altul? Ce mai ziceţi de copiii puşi în pungi, imediat după naştere şi aruncaţi în tomberoane sau WC-uri, de mămicile lor sfinte?

Apoi vine rândul prietenelor, iubitelor, soţiilor. Ce ne mai iubesc ele! Cum ne fac ele de mâncare, ne spală cămaşa şi izmenele şi ne fac sex oral în fiecare week-end! Sunt nişte zâne delicate, iar noi nişte porci nesimţiţi care nu le apreciază îndeajuns! Poate nu aţi observat însă faptul că iubirea femeilor este direct proporţională cu grosimea portofelului partenerului şi cu disponibilitatea acestuia de a le satisface mofturile şi capriciile. Nu aţi remarcat faptul că atunci când „Cornul Abundenţei” este plin, totul e minunat şi iubirea este ca în poveşti? Pe urmă, de îndată ce veniturile şi implicit ceea ce bărbatul poate oferi se diminuează, apar şi certurile, reproşurile şi în final despărţirea?! Ce diferenţă este între o femeie care iubeşte şi un câine care se gudură şi dă din coadă, atunci când stăpânul îi umple castronul cu mâncare? Nu aţi văzut câte piţipoance, odată ajunse vedete, şi-au părăsit iubitul din liceu, numai pentru faptul că acum au acces pe piaţa celor cu bani mulţi?

Nu vreau să generalizez. Poate că unii au tot dreptul şi toate motivele să îşi elogieze mamele, soţiile, iubitele etc. Dar să nu exagerăm şi să nu fim ipocriţi. Am văzut o mulţime de bărbaţi care de 1 şi 8 martie împart cadouri femeilor, în stânga şi în dreapta, apoi mai că îşi şterg fruntea cu dosul palmei spunând în sinea lor: „Uf, bine că am scăpat şi de data asta! „Să nu ne „pocăim” mai mult decât este nevoie şi să nu ne comportăm ca nişte milogi care cerşesc îndurare femeii pentru lipsurile lor. Spiritul masculin nu este caracterizat de ipocrizie, obedienţă, servilism şi lipsa mulţumirii de sine.

Girls Rule

 1. dan
  Duminică 8 martie, 2009 la 9:01 pm

  urittttttttt rusineeeeee

 2. dantanasescu
  Duminică 8 martie, 2009 la 9:16 pm

  Îţi respect opinia dar nu o împărtăşesc.

 3. HD
  Duminică 8 martie, 2009 la 10:07 pm

  citez : Pizda este un dar legat cu panglica ciclam din satin de matase

  • dantanasescu
   Luni 9 martie, 2009 la 1:10 am

   Şi cine e sursa?

 4. Luni 9 martie, 2009 la 10:23 am

  Articolul tău musteşte de misoginism. Şi spun asta pentru că toate „argumentele” tale se leagă de nişte situaţii speciale. Sigur, sunt cazuri particulare în care împricinata nu merită decât ignorare totală. Dar asta nu mă face să pricep care-i problema cu sărbătoarea în sine. Pe care eşti liber să nu „o ţii”.

  Oricum, nici pe mine nu mă încântă sărbătorile de genul ăsta. Dar nici generalizările grosolane.

  • dantanasescu
   Luni 9 martie, 2009 la 11:06 am

   Sărbătoarea în sine este mai mult o sărbătoare cu caracter politic. Nu are nicio tradiţie populară sau religioasă şi s-o crezi tu că „eşti liber să nu o ţii”. Pe mine nu mă deranjează sărbătoarea în sine şi aşa cum am spus şi în ultima parte a articolului, nu vreau să generalizez. Am vrut doar să scot în evidenţă exagerările cu pocăinţa şi ipocrizia unor bărbaţi. Detest ipocrizia legată de orice, nu numai de ziua de 8 martie.

  • Eu
   Marți 22 decembrie, 2009 la 10:31 pm

   ti se pare o situatie speciala ca toate mamiferele au instinct matern ? ma refer la partea feminina … si ti se pare special ca toate mamiferele nasc pui vii?:)) asta da caz special…nu am ce zice…

  • Eu
   Marți 22 decembrie, 2009 la 10:37 pm

   a da… si ESTI UN FATALAU !

 5. Luni 9 martie, 2009 la 6:21 pm

  1 martie este ok – este ceva mondial.
  8 martie – sarbatoare comunista.
  Avem mame, le iubim.
  Avem sotii, le iubim si mai mult.
  Avem amante, le iubim, le iubim din nou si iar si iar ……

  Pace , Daniel.

  • dantanasescu
   Luni 9 martie, 2009 la 6:54 pm

   1 martie nu este ceva mondial este mai mult în Balcani.
   8 martie este o sărbătoare feministă care a eşuat în „Ziua maternităţii”.
   Unii au mame şi unii din ei le iubesc.
   Unii au soţii şi unii din ei le iubesc.
   Unii din cei cu soţii au amante, ceea ce este imoral.

   Pacea este întotdeauna cu mine, Alex! 🙂

 6. Miercuri 11 martie, 2009 la 9:10 am

  Mi s-a parut cam aiurea la inceput, dar spre final m-am mai lamurit. Mai ales la faza cu fetele care, desi e criza financiara, nu se mai marita din iubire (cum zice in massul ala)

  • dantanasescu
   Miercuri 11 martie, 2009 la 9:58 am

   Măi DeeDee, am vrut şi eu să fiu puţin al dracu’, nu trebuie să iei totul ad literam. Ce, crezi că eu nu am dat flori şi mărţişoare?

 7. Joi 12 martie, 2009 la 9:47 am

  Ba da. Tocmai de-aia am zis ca mi s-a parut aiurea *la inceput* 😉 etc etc…
  Eu una n-am dat decat un martisor si o punga de biscuiti.

 8. Fish
  Duminică 26 aprilie, 2009 la 5:16 pm

  cata materialitate in gandire….comic 🙂

 9. Gheorghe
  Luni 15 februarie, 2016 la 10:36 pm

  Bine zis, mestere… Creieru’ – alea de au – e situat intre orificiul din fata si portofel. Nu comentarii misogone, ci pefect realiste! Iar celui cu comentariul ce zice „fatalau” – tu esti un pidosnic nenorocit, javra!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: