Prima pagină > Mass-media > Arestarea lui Tolea în direct

Arestarea lui Tolea în direct


Antena 1 a tras lozul cel mare ieri, când poliţiştii l-au ridicat pe Tolea Ciumac direct din studioul de ştiri. Pe mine personal mă lasă rece acest personaj şi acest gen de ştiri de căcat, pentru de mai multă vreme nu mai urmăresc astfel de subiecte, decât accidental la „Cronica Cârcotaşilor”.

Ce mă intrigă în acest caz este faptul că acest Tolea a fost băgat pe gâtul telespectatorilor timp de mai multe luni cu o perseverenţă dementă de tot felul de televiziuni şi transformat în vedetă naţională şi subiect de şuetă pentru pensionare sau gospodine plictisite. Asta în condiţiile în care acesta era urmărit penal, pentru tentativă de omor, încă din 1999.

Mă întreb, de ce au trebuit să treacă atâţia ani până la condamnarea lui Tolea şi de ce televiziunile l-au promovat, deşi se ştia că este un criminal şi un infractor periculos? Oare merită să decazi în aşa hal numai de dragul rating-ului şi al  banilor?

Update: Presa despre Tolea Ciumac

„Tolea a fost implicat acum zece ani într-un scandal început în Poiana Braşov şi continuat, în noaptea de 22 spre 23 iunie 1999, în faţa localului „Scotch Club“ din oraş. Două grupări rivale ale lumii interlope braşovene de atunci s-au confruntat violent, iar Tolea era cunoscut drept membru al uneia dintre ele.”

Sursa: Adevărul

” Anatolie Ciumac s-a născut în satul Recea, din raionul Rîşcani al Republicii Moldova

El a fost student la Academia de Ştiinţe Economice şi a practicat rugby, a locuit un timp în Bucureşti, unde a fost bodyguard, după care s-a stabilit la Braşov, unde s-a remarcat în lumea interlopă, devenind unul dintre capii acesteia.”

Sursa: Evenimentul zilei

„Scandalul de la Scotch Club, din 24 iunie 1999, a fost iscat de rivalitatea dintre Ciumac şi un alt cunoscut membru al lumii interlope braşovene, Marius Ilie, răfuiala terminându-se cu focuri de armă şi maşini incendiate în centrul Braşovului.”

Sursa: Libertatea

„În 1999, Anatolie Ciumac era angajat bodyguard la un club. A fost implicat într-un scandal alături de cei mai cunoscuţi membri ai lumii interlope braşovene. Trei oameni, dintre care unul a rămas paralizat pe viaţă, au fost împuşcaţi atunci, iar alţi nouă au fost bătuţi. În plus, trei maşini au fost incendiate.”

Sursa: Bănăţeanul

Reclame
 1. danz3l
  Vineri 13 Martie, 2009 la 5:55 pm

  Se pare ca merita Dane…deodata ce toate televiziunile se incapataneaza sa promoveze imbecili dinastia 😐
  La romnani gustul banului e cel suprem 😐

  Btw…ieri bunica mea se uita la Otv la o emisiune cu Tolea. Era bulversata rau…cum Tolea poate fi si in inchisoare si la Tv in acelasi timp :))

 2. dantanasescu
  Vineri 13 Martie, 2009 la 6:02 pm

  Sincer, mi-e scârbă să mă mai uit la TV.

 3. Duminică 15 Martie, 2009 la 12:23 pm

  da… jos cu tolea care a omorat un membru al lumii interlope , jos cu tolea care era bodyguard si in timpul meseriei a tras un glonte accidental 🙂
  iti recomand sa te informezi, daca incerci sa pari serios.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: