Prima pagină > Părerea mea > Incendiul de la Millenium Center în viziune astrologică

Incendiul de la Millenium Center în viziune astrologică


După cum deja se ştie, acum o săptămână, mai precis vineri noaptea, a avut loc un puternic incendiu la clădirea Millenium Center de lângă Biserica Armenească din Bucureşti.

Turnul de oţel şi sticlă adăposteşte birourile unor importante companii şi instituţii printre care Compania Naţională Transelectrica şi reprezentanţa Băncii Mondiale în România.

Unii spun că este vorba de un blestem de la Dumnezeu, pentru că edificiul a fost ridicat prea aproape de Biserica Armenească afectându-i fundaţia şi provocându-i avarii în timpul construcţiei.

Am să prezint acest eveniment petrecut la Millenium Center în lumina simbolisticii astrologice şi cabalistice. Dar vreau să precizez că aceasta este strict viziunea mea personală.

Mai întâi trebuie ştiut că România se află sub semnul Vărsătorului, având în vedere că statul român modern s-a născut la data de 24 ianuarie 1859. În prezent, în Vărsător, se află planetele Jupiter şi Neptun, aflate în conjuncţie (suprapuse), ambele fiind în mişcare retrogradă şi în aspect negativ (cuadratură) cu Marte şi Venus din Taur.

În mitologia greco-romană Jupiter corespunde lui Zeus, stăpânul zeilor olimpieni, echivalentul lui Dumnezeu în acele vremuri, care atunci când se supăra arunca cu… fulgere. Neptun este în aceeaşi mitologie stăpânul mărilor şi implicit a tot ce ţine de apă. Planeta care guvernează Vărsătorul este Uranus, ce are ca imagine corespondentă în jocul de Tarot „Turnul trăznit„. Fac o paranteză spunând aici că planeta Neptun, aflată de câţiva ani în Vărsător, a adus seria de inundaţii cu care s-a confruntat România până în prezent.

Deci având toate aceste elemente în vedere să observăm ce s-a întâmplat în noaptea în care a avut loc incendiul. Millenium Center (turnul) a fost lovit de un fulger (Jupiter retrograd în Vărsător în cuadratură cu Marte), în timpul unei furtuni (Neptun retrograd). Mai trebuie precizat de asemenea faptul că Marte, zeul războiului, simbolizează distrugerea, forţa distructivă şi este adesea asociat cu focul.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: