Prima pagină > Politică, Revoltător, Social > Jane Burgermeister acuză ONU şi OMS de bioterorism

Jane Burgermeister acuză ONU şi OMS de bioterorism


Pe măsură ce se apropie data eliberării mult-aşteptatului vaccin pentru H1N1, un jurnalist austriac de investigaţii avertizează lumea că cea mai mare crimă din istoria umanitătii e pe cale sa fie comisă. Jane Burgermeister a depus un dosar de acuzare către FBI, împotriva OMS, ONU şi a câtorva dintre cei mai sus-puşi oficiali guvernamentali şi corporatişti, pentru bioterorism şi încercarea de a comite crime împotriva umanităţii. De asemenea, ea a pregătit o argumentare prin care obiectează faţă de vaccinarea forţată, a cărei legiferare este în desfăşurare în America.

Aceste acţiuni urmează acţiunii sale de punere sub acuzare a Baxter AG şi Avir Green Hills Biotechnology din Austria, pentru producerea unui vaccin contaminat pentru gripa aviară, susţinând că acest fapt a fost deliberat pentru a obţine profit de pe urma pandemiei.

Citeşte articolul complet aici

Reclame
  1. Luni 6 iulie, 2009 la 11:23 am

    Bravo! Asta e adevarul! Numai interese financiare la mijloc in detrimentul vietii umane! Rusine OMS, ONU etc. Cruda si grava manipulare!

  2. vasiutu
    Luni 13 iulie, 2009 la 12:25 pm

    Traim intr-o perioada critica pentru omenire. Cred ca cea mai mare parte din ce vedem pe la posturile tv si auzim pe la radio, fac parte din acelasi program de manipulare mondiala. Altfel nu imi explic multitudinea de premii si castiguri prin radio, tv, telefonie, …. Chiar daca gresesc eu si nici nu este adevarat ce se spune in articol, trebuie sa ne asteptam la asa ceva. Traim intr-o continua stare de …. agresiune a banului asupra sentimentelor umane. Producatorii comanda lumea dupa propriile interese! Nu conteaza ce se produce. Sa iasa banul!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: