Prima pagină > Fapt divers > Probleme, probleme, probleme

Probleme, probleme, probleme

Sâmbătă 25 Iulie, 2009 Lasă un comentariu Go to comments

Evenimentele ultimelor două săptămâni s-au desfăşurat sub o configuraţie astrală nefastă pentru comunicaţii, aparatură electronică, călătorii, comunicare umană. Nu vreau să intru acum în detalii astrologice. Mă voi referi doar la efectele pe care le-am resimţit în această perioadă.

După 5 zile consacrate Festivalului de Jazz de la Gărâna, dintre care două zile le-am petrecut pe drum, iar restul ne-am prăjit la soare în timpul zilei şi ne-am congelat noaptea, când umezeala din aer făcea să se ude hârtia cu programul festivalului, aşezată lângă casetoscopul la care lucram, am venit la Bucureşti unde am intâlnit în continuare o grămadă de probleme tehnice şi administrative, pe lângă cele care ne-au scos peri albi la Gărâna.

Aşa se face că, ajunşi la firmă şi reluându-ne activitatea „normală”, am constatat că un calculator nu mai avea Internet din cauza unui cablu de reţea defect. Două calculatoare nu mai porneau datorită unui prelungitor cu probleme. Am avut şi câteva pene de curent care ne-au blocat activitatea câteva ore. Dar cea mai gravă problemă, care încă persistă este că nu mai putem aceesa prin serviciul FTP, serverul pe care încărcăm materialele video pentru emisiuni.

De vreo 3 zile stăm numai în telefoane către depatamentul IT de la noi, către firma care administrează serverul şi către firma de hosting. Fiecare susţine că este OK şi dă vina pe ceilalţi. Până una alta, noi suntem blocaţi cu activitatea şi asta creează multă tensiune, iar eu sunt mai mereu „plin de draci”, mai ales că am avut şi alte probleme legate de conţinutul de pe site.

Aşa că sper că se înţelege de ce nu am prea avut, zilele astea, timp pentru blog şi pentru cronici ale festivalului de la Gărâna.  Poate că o să reuşesc în acest week-end să îmi adun gândurile şi să scriu ceva, până nu mă lasă memoria. 🙂

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: