Prima pagină > Film > Bruno, o porcărie de film

Bruno, o porcărie de film

Sâmbătă 8 august, 2009 Lasă un comentariu Go to comments

Am văzut astăzi mult lăudatul film Bruno, care a avut de curând premiera şi la noi. Este la fel de prost gust cum a fost şi „farsa” jucată de actorul care deţine rolul principal în film, Sacha Baron Cohen, rapper-ului Eminem la MTV Movie Awards 2009. Această înscenare fiind făcută bineînţeles pentru promovarea filmului.

Nu am putut să-mi dau seama dacă este o satiră adresată homosexualilor, o satiră la adresa oamenilor normali, sau o parodiere a lumii show-biz-ului, ori pur şi simplu un nonsens total.

Bazat pe aceeaşi reţetă ca şi „Borat„, filmul precedent al actorului, totul este o înşiruire de scene explicite de homosexualitate, pornografie, aluzii rasiste, pro-avort, abuzuri asupra copiilor, batjocorirea religiei creştine şi a Mântuitorului Iisus Hristos.

De exemplu este prezentată o fotografie în care un copil negru de câţiva ani este răstignit pe cruce, o vedetă masculină îşi expune părul pubian în faţa publicului, personajul Bruno îi îndeasă în anus partenerului său o sticlă de şampanie, sau îi spune unui pastor că are buzele create „ca să sugă pula”.

Deşi pare o comedie nevinovată, noua producţie cinematografică conţine o serie mesaje subliminale şi propagandistice subtil implementate,  în spiritul noii ordini mondiale ce va veni.

Deşi am râs pe alocuri de penibilul scenelor, pe ansamblu această nouă „salată imagistică” în stil Borat, mi se pare o mare porcărie şi o pierdere de vreme pentru cinefili.

bruno

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: