Prima pagină > Monden, Muzică, Părerea mea > Madonna, o extravagantă păcătoasă

Madonna, o extravagantă păcătoasă

Duminică 23 august, 2009 Lasă un comentariu Go to comments

Pe 26 august, Madonna va susţine primul concert în România, în Parcul Izvor din Bucureşti. Să fie oare doar o coincidenţă faptul că aici, cu 10 ani în urmă, Papa Ioan Paul al- II-lea a ţinut o slujbă pentru românii care îl vedeau pentru prima oară? Mă întreb asta deoarece, tot ca o coincidenţă, concertul Madonnei de la Varşovia a fost susţinut pe 15 august în ziua sărbătorii Sfintei Maria, iar concertul din Bulgaria va fi susţinut pe 29 august, ziua în care este cinstit Sfântul Ioan Botezătorul.

Departe de sobrietatea şi eleganţa unei Celine Dion sau Whitney Houston (ca să nu mai vorbim de voce), Madonna a câştigat notorietate prin vulgaritate, frivolitate, imoralitate şi promiscuitate sexuală. De la începutul carierei sale de vedetă pop, această târfă ieftină, ce poartă numele Sfintei Fecioare, a atacat şi a batjocorit frecvent simbolurile creştine în piesele sale, trădându-şi credinţa catolică în care s-a născut.

Într-un articol din ziarul Ring am găsit o scurtă istorie a acestor blasfemii:

1989 – Videoclipul melodiei „Like a Prayer” provoacă polemici din cauza faptului că artista apare având o relaţie amoroasă cu un sfânt de culoare şi sunt incediate mai multe cruci.

2006 – În turneul mondial „Confessions”, în timp ce interpreta melodia „Live to Tell”, Madonna apărea „răstignită” pe o cruce gigant şi purtând o coroniţă de spini. Biserica ortodoxă şi cea catolică au condamnat-o pentru blasfemie şi au cerut ca spectacolele ei să fie anulate.

2008 – În timpul unui concert la Roma, Madonna i-a dedicat piesa „Like a virgin” Papei Benedict al XVI-lea. „Dedic acest cântec Papei pentru că sunt un copil al Domnului. Cu toţii sunteţi copiii Domnului”, le-a spus ea atunci celor prezenţi. Atitudinea sa a fost catalogată drept „nerespectuoasă”.

La toate acestea mai pot să adaug numeroasele sale concerte care abundă de mişcări lascive, cu tentă sexuală, ca să nu mai vorbesc de scandaloasa scenă de lesbianism în care o sărută pe Britney Spears şi pe Christina Aguillera.

Sărutul Madonnei cu Britney nu este decât un ritual cabalistic

Această adevărată „târfă a Babilonului”, care în loc să-şi vadă de bătrâneţi, promovează desfrâul, depravarea, care este membră a unei secte ce are la bază o doctrină pseudo-cabalistică, care practică ritualuri magice pentru a-şi păstra tinereţea, vigoarea şi carisma, care este model pentru o pleiadă de vedete-târfe precum Britney Spears, Beyonce, Christina Aguillera sau Rhianna, vine să concerteze la Bucureşti. Mii de tineri o venerează ca pe o zeiţă şi o numesc regina muzicii pop fără să realizeze manipularea şi influenţa subtilă malefică, pe care acest gen de vedete o exercită asupra minţii lor.

I-aş da un sfat Madonnei: Stai acasă mamaie, că ai obosit!

madonna pe cruce

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: