Prima pagină > Fapt divers, Internet > Happy Tree Friends sau Animat Horror

Happy Tree Friends sau Animat Horror


Aveam de mai mult timp, pe telefonul de serviciu, pe post de ringtone, melodia de la genericul serialului de animaţie „Happy Tree Friends„. Mi s-a părut tare amuzantă, am  dat-o şi altora să şi-o seteze pe telefon, dar nu m-am obosit să mă uit la vreun episod din această serie.

Zilele trecute am dat din întâmplare peste un filmuleţ cu un episod din Happy Tree Friends şi… stupoare. Adevărate filme horror, frate! Nu că nu-s recomandate copiilor, dar nici pe adulţi nu i-aş sfătui să se uite prea mult la aşa ceva, dacă nu vor să rămână cu sechele.

Iată ce scrie pe Wikipedia despre acest subiect:

„Happy Tree Friends (engleză:Prietenii fericiţi din copac), deseori abreviat ca HTF este o serie de desene animate Flash create de Mondo Mini Shows. De la debutul său, a devenit un fenomen de pe internet.

După cum se spune şi pe site-ul Happy Tree Friends, nu este recomandat copiiilor. [1] De fapt, recomandarea de pe site este Cartoon Violence. HTF is not recommended for small children or big babies. (engleză:Violenţă animată. HTF nu se recomandă copiiilor mici sau bebeluşilor mari.) [1]

În ciuda personajelor sale drăgălaşe (animale personificate), episoadele sunt foarte violente, majoritatea personajelor murind datorită unor evenimente sau accidente tragice, neprevăzute. Sunt foarte sângeroase.

Personajele nu vorbesc foarte mult dar chiar şi când discută, acestea mai mult gânguresc, cuvintele fiind greu de înţeles. De obicei atunci când personajele vorbesc, gesticulează sau fac anumite semne pentru ca spectatorul să poată înţelege ce se discută.”

Sursa Wiki.

Şi unul din episoade.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: