Prima pagină > Caterincă, Politică > Anti-campanii şi alte aberaţii electorale

Anti-campanii şi alte aberaţii electorale

Sâmbătă 21 Noiembrie, 2009 Lasă un comentariu Go to comments

Acest banner este afişat în zona staţiei de metro Obor. Este înfăţişat liderul  sindical Metrorex, responsabil de greva care a paralizat circulaţia în capitală, alături de Mircea Geoană candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale.

După cum vedeţi pe el scrie cu majuscule „SUNTEM ÎN CAMPANIE!!!!” şi „Votaţi Metrorex!”. Oare cine a pus acest banner şi de ce nu l-au dat jos cei de la metro?

Aş putea numi acest tablou „Prostănacul şi trădătorul”. Am observat că cei care au postat materialele de campanie pe străzile Bucureştiului, nu au avut nicio problemă în a alătura bannere, panouri şi afişe care aparţin unor candidaţi aflaţi în competiţie. În acest caz bannerul în care Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu îl susţine pe Traian Băsescu (din motive ştiute numai de el) este alăturat cu cel al lui Mircea Geoană, fost coleg de partid. Este amuzant faptul că Onţanu foloseşte tot culorile PSD-ului, iar bannerele sunt postate în raza sectorului 2, unde el este primar. 😆

Aici este de fapt vorba despre promovarea unui concert pe care Tudor Gheorghe îl va susţine la Sala Palatului, pe 18 decembrie. Dar mesajul se potriveşte foarte bine cu starea de spirit a alegătorilor.

Cum spuneam, candidaţii la funcţia de preşedinte nu au probleme în a-şi pune panourile unul lângă altul. Probabil că doar de ochii lumii sunt în opoziţie, pe la spate dându-şi mâna ca buni prieteni ce sunt.

Dar care a fost logica în cazul lui Oprescu? De ce să pui trei panouri identice în acelaşi loc? Are prea mulţi bani de campanie şi nu ştie cum să scape de ei?!

Oprescu şi Iris!!! 😆 Dacă chirurgul-primar l-ar fi operat pe Cristi Minculescu ar fi fost un motiv!

Interesant este faptul că sigla lui Oprescu este pusă în ochiul care este logo-ul formaţiei Iris. Să fie vorba de „Ochiul care vede tot”, simbolul Illuminati, „Big brother” şi al „Noii Ordini Mondiale”??? Coane Oprescule, cât de „independent” eşti mata?

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: