Prima pagină > Politică, Revoltător > Bombă de campanie – filmuleţ cu Băsescu lovind un copil

Bombă de campanie – filmuleţ cu Băsescu lovind un copil

Vineri 27 Noiembrie, 2009 Lasă un comentariu Go to comments

Un filmuleţ cu Traian Băsescu lovind peste faţă un băiat a apărut, ieri, la mai puţin de 24 de ore după ce omul de afaceri Dinu Patriciu a relatat că a existat un astfel de incident în campania electorală din 2004. „L-am văzut dând un pumn unui copil, care, din greşeală, strigase «Trăiască Iliescu»”, spune Patriciu, plasând momentul la un miting electoral la Ploieşti. Acesta a spus că doar el şi nişte membri ai PD-L au văzut incidentul, dar că democrat-liberalilor le e frică să recunoască. Ieri seară, Băsescu a fost pus faţă în faţă cu imaginile în care se observă o busculadă în faţa unei scene, cu o femeie strigând că are un copil handicapat.

În imaginile publicate de Gardianul, lângă scenă, un băiat strigă ceva din care se aude clar doar „Iliescu” şi este lovit brusc peste faţă de Băsescu. Nimeni nu intervine. Întrebat, la Realitatea TV, dacă imaginile sunt reale, preşedintele a spus că nu ştie şi nici nu îşi aminteşte. „O să mă uit, nu pot afirma că e trucaj. Trebuie văzut, poate m-a înjurat, poate a vorbit urât, poate i-a vorbit urât femeii. Nu ştiu, voi da o explicaţie acestui episod”, a afirmat Băsescu.

Sursa: Gândul

Este clar că avem de-a face cu atac şi o speculaţie din partea adversarilor lui Traian Băsescu. Dar acest lucru a fost posibil numai datorită marii slăbiciuni a actualului preşedinte al României: faptul că este o fire impulsivă. Băsescu are o anume impulsivitate viscerală care îl împiedică să se stăpânească chiar şi în situaţii publice şi televizate. Să ne amintim doar episoadele cu „ţiganca împuţită”, „păsărica”, „ziaristul găozar”, reportera invitată să se întindă pe masă, pentru a-i acorda prim-ajutor şi multe alte ieşiri necontrolate în public, ale lui Traian Băsescu. Pentru toate acestea el este singurul responsabil.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: