Prima pagină > Părerea mea > Cei de la Divertis sunt clarvăzători?

Cei de la Divertis sunt clarvăzători?


M-am uitat  în această seară la Divertis, la ambele emisiuni, atât „Land Of Jokes cât şi „Serviciul Român de Comedie„. Ca şi şi la emisiunea de acum două săptămâni am avut o impesie bizară, aceea că asist la ceva paranormal.

Producţiile Divertis au o anvergură destul de mare, e nevoie de o mare desfăşurare de forţe pentru a putea fi realizate. Trebuiesc scrise texte, versuri, adaptate melodii, făcute înregistrări, repetiţii etc. Deci, după părerea mea nu sunt emisiuni care se pot realiza într-o singură zi, aşa cum este cazul „Cronicii Cârcotaşilor„. Este clar şi faptul că este o emisiune înregistrată.

Acum vine pentru mine momentul de derută, de „zonă crepusculară”. Atât emisiunile din ziua primului tur, cât şi cele de astă seară din ziua celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, sunt făcute de parcă se ştiau deja rezultatele votului. În emisiunea din 23 noiembrie, erau declaraţi învingători Traian Băsescu şi Mircea Geoană şi se remarca de asemenea rezultatul slab al lui Sorin Oprescu şi faptul că Vadim declara că a fost furat la voturi. În emisiunea de azi a fost prezentat ca învingător Mircea Geoană, iar Băsescu era prezentat plângând, în costum de marinar, alături de Elena Udrea şi Emil Boc şi pregătindu-se să plece pe mare.

Acum, după toate acestea nu am găsit decât 3 ipoteze:

1. Toată chestia cu alegerile şi democraţia este un teatru şi situaţia este hotărâtă dinainte. Iar cei de la „Divertis” au avut o sursă puternică de informare de la care au aflat rezultatul.

2. S-au filmat mai multe variante de emisiuni, apoi a fost dată aceea care se potrivea realităţii. Dar această ipoteză nu stă în picioare pentru că emisiunea începe la ora 20:30, iar urnele s-au închis, de fiecare dată, la ora 21:00.

3. Cei de la „Divertis” sunt clarvăzători, ghicesc în stele, în globul de cristal, în zaţ de cafea sau altceva şi au avut  o viziune cu câteva zile înainte de desfăşurarea evenimentelor.

Oare care să fie adevărul?

Sursa foto

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: