Prima pagină > Eveniment, Fapt divers, Politică > Mircea Geoană, caseta şi sexul oral

Mircea Geoană, caseta şi sexul oral

Vineri 11 Decembrie, 2009 Lasă un comentariu Go to comments

Am citit aseară, în ziarul Gândul, un articol oarecum surprinzător, din care am aflat că preşedintele ICR, Horia Roman Patapievici, declara într-un interviu apărut în publicaţia spaniolă La Vanguardia, chiar în ziua celui de-al doilea tur de scrutin, că „lui Băsescu i-a fost oferită o casetă cu Mircea Geoană primind sex oral şi a refuzat să o folosească împotriva lui”.

Evident, scopul este de a scoate în evidenţă integritatea, înalta rectitudine morală şi fair-play-ul lui Traian Băsescu. Dar această dezvăluire mi-a întărit credinţa în zvonurile care circulau deja în legătură cu o presupusă casetă compromiţătoare pentru Mircea Geoană.

Pe lângă toate acestea s-a mai întâmplat un lucru care pe moment m-a susprins. Ieri am avut unul din cele mai mari vârfuri de trafic de la înfiinţarea acestui blog: 1381 de vizitatori unici şi un maxim de 169 de accesări simultane.

Cam 90% din acestea erau legate de un singur subiect: filmuleţul în care Ana Birchall face sex oral unui bărbat într-o maşină.

Încă de anul trecut, când a izbucnit scandalul sexual cu controversatul filmuleţ al politicianei PSD-iste, se aştepta un al doilea clip în care s-ar fi dezvăluit identitatea misteriosului oficial PSD care ar fi fost partenerul de sex al Anei Birchall.

Filmuleţul cu pricina nu a apărut, dar după avalanşa de accesări de pe blogul meu pentru acest subiect, tind să cred că mulţi văd o legătură între ce a declarat Patapievici despre Mircea Geoană şi scandalul politico-sexual de anul trecut al cărui protagonistă a fost Ana Birchall.

Notă: Ana Birchall a negat autenticitatea filmuleţului în care ea apare făcând sex oral unui bărbat. A fost realizată în urma cererii sale o expertiză (ca şi în cazul lui Traian Băsescu), în urma căreia s-a stabilit că nu este ea cea din materialul video ci este posibil să fie vorba de un… travestit.

Reclame
  1. cipistan
    Vineri 11 Decembrie, 2009 la 6:30 pm

    toti suntem contrariati ca se folosesc asemenea casete ca santaj, dar dupa cum vezi asta face cel mai mare rating. asta ne atrage atentia in primul rand. oare e normal? daca da, atunci sa nu ne miram de cei care ni le sevesc. in campania din al doilea tur mai mult s-a vorbit de caseta cu copilul decat de ceea ce ne interesa cu adevarat. sau ce ne interesa??

  1. Luni 14 Decembrie, 2009 la 6:12 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: