Prima pagină > Politică > Gigi Becali a fost arestat

Gigi Becali a fost arestat


„Războinicul luminii”, cel mai puternic, cel mai bogat din România, Gigi Becali a fost reţinut azi dimineaţă pentru infracţiunea de lipsire de libertate. Asta după ce, cu o seară înainte, la emisiunea lui Măruţă, Becali, după ce a dansat şi a cântat armâneşte şi a muls o oaie, a declarat că intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale şi să „becalizeze” România. Tot la emisiunea „Happy Hour” latifundiarul din Pipera a mărturisit că iubeşte oamenii şi că valorile cele mai importante pe lume sunt iubirea şi credinţa în Dumnezeu. Oare ştia ce i se pregăteşte a doua zi?

Arestarea este legată de incidentul petrecut pe 26 ianuarie, când Mercedes-ul miliardarului a fost furat de nişte indivizi, în timp ce acesta lăsase maşina cu motorul pornit şi plecase să dea un telefon. Automobilul a fost recuperat în câteva ore de către bodyguarzii lui Becali, iar hoţii au fost aduşi în faţa lui şi puşi să dea declaraţii în scris că au furat şi nu vor mai face acest lucru niciodată. Asta după spusele lui nea Gigi. Dar poliţia susţine că hoţii au fost urmăriţi pe şosea, prinşi, bătuţi şi sechestraţi timp de 3 ore la vila din Pipera de către gărzile de corp ale lui Becali.

Tot acest scandal mi se pare mai mult o diversiune politică, aşa cum este şi cazul Puiu Popoviciu, menită să distragă atenţia de la problemele grave cu care se va confrunta România în viitorul apropiat şi să regleze nişte conturi în vederea apropiatelor alegeri prezidenţiale.

„Marinarul” a vrut să-l termine pe „Cioban”, dar se pare că îl va transforma într-un Martir al neamului, crescându-i lui Becali înzecit simpatia şi popularitatea de care se bucură în România. Acest lucru s-a văzut deja la arestarea de azi dimineaţă când mai mulţi martori au sărit să-i a apărarea „Războinicului luminii” în timp ce acesta era condus spre arest.

Becali la Bulău

Update: Am lansat doar ca presupunere, faptul că arestarea lui Becali este o diversiune şi în spatele ei se află Traian Băsescu. Dar iată, pentru cei care consideră că manipulez (!?), o prezentare mai amplă şi mult mai bine documentată pe blogul Roxanei Iordache, care susţine această ipoteză.

  1. exponentul rasei
    Vineri 3 aprilie, 2009 la 9:02 am

    Interesant articol. As avea o intrebare: De unde ai tras concluzia atit de originala ca in spatele evenimentului s-ar afla „Marinarul”?

    • dantanasescu
      Vineri 3 aprilie, 2009 la 9:07 am

      Este doar o presupunere bazată pe contextul ultimelor evenimente şi pe practicile „securistice” la care „Marinarul” apelează de fiecare dată înainte de alegeri.

  2. exponentul rasei
    Vineri 3 aprilie, 2009 la 9:12 am

    Involuntar participi la manipulare.

    • dantanasescu
      Vineri 3 aprilie, 2009 la 9:40 am

      Îţi dai seama, la câţi vizitatori am eu, putem vorbi de o manipulare în masă!

  3. exponentul rasei
    Vineri 3 aprilie, 2009 la 9:46 am

    Da, buna! Pai pina si fenomenul ce s-a petrecut in legatura cu vizitele tale, nu cred ca este unul cu totul intimplator. Scaderea de trafic pe care ai inregistrat-o la un anumit moment dat, ascunde ceva in spatele ei. Cit despre a ajunge manipulat si manipulator, fiecaruia dintre noi ni se mai intimpla…

  4. exponentul rasei
    Vineri 3 aprilie, 2009 la 4:40 pm

    Un singur element care poate spune totul. Judecarea si luarea masurii de arestare de la orele diminetii este facuta de o d.na judecatoare care, intimplator, in timpul „regimului” Basescu n-a reusit sa acceada la anumite functii in CSM, care a fost cea care a dat sentintele din „clanul Camatarilor” (oare ce guvernare era atunci, cine dorea infundarea acerstei retele de mafioti de cartier ce refuzau sa plateasca 90% din profituri-regula vremii), precum si a altor procese „celebre” din acea perioada, ce-au propulsat-o la 30 de ani in fotoliu de Presedinte al Judec. sect.1, care, intimplator, a redactat listele cu judecatori de servici pentru noaptea de 02 spre 03 aprileie, etc.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.