Prima pagină > IT > Pentru distracţie, iPhone, pentru afaceri Asus P320

Pentru distracţie, iPhone, pentru afaceri Asus P320

Duminică 24 august, 2008 Lasă un comentariu Go to comments

iPhone, este fără îndoială un produs foarte reuşit, cu aplicaţii a căror performanţă şi stabilitate sunt garantate de profesionalismul celor de la Apple şi de sistemul de operare bazat pe UNIX.

Ceea ce atrage însă atât de mult publicul larg, nu sunt aspectele tehnice, legate de performanţă, utilitate şi fiabilitate, ci mai degrabă modul cum sunt „împachetate” toate acestea într-un design ultramodern cu o interfaţă touchscreen ce permite un mod spectaculos de navigare şi accesare a aplicaţiilor.

Ca minusuri, pot fi considerate, în primul rând preţul destul de mare, faptul că nu prea merge în mod multi-tasking (mai multe aplicaţii simultan), absenţa aplicaţiilor de tip office şi în plus, am auzit că sistemul 3G are unele probleme de implementare, care au fost corectate prin software.

iPhone va rămâne în continuare un smartphone multimedia foarte reuşit, care este foarte potrivit pentru un tânăr iubitor de divertisment audio, video, Internet şi dornic să-şi impresioneze anturajul. Pentru un om de afaceri, aş recomanda mai degrabă un Asus P320.

PDA-ul cu facilităţi GSM de la Asus, care costă aproape 1000 de RON, oferă toate facilităţile unui birou mobil de afaceri. Conectivitaea WiFi permite accesul la Internet din orice hotspot wireless, sistemul GPS încorporat este foarte util în călătorii şi cel mai important, dispune de pachetul Microsoft Office for Mobile incluzând aplicaţiile Word (editor), Excel (editor) şi PowerPoint (viewer), ce rulează sub sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional.

La toate acestea se mai adaugă un File Explorer, Contacts, Notes, Voice Commander şi seria de aplicaţii Asus Business: Voice Recognition, Ur Time, Newstation, ASUS Zip, Backup.

Mulţi vor spune acum, că sunt multe PDA-uri şi smartphone de acest gen, spre exemplu HTC Touch Diamond. Da, dar sunt mai scumpe! Şi în afaceri orice ban contează. Fiţele sunt pentru cocalari, piţipoance şi alţi rataţi.

Asus P320

Asus P320

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.